Dedicated Magento
Cluster

De ultieme hostingomgeving voor
drukke Magento shops met grote verkeerspieken

vanaf
€1800
p. maand

Bestel nu

Laat die bezoekerspieken maar komen

Laat die bezoekerspieken maar komen

Ineens wordt je shop genoemd bij De Wereld Draait Door en de bezoekersaantallen schieten door het dak. Met duizenden staan ze voor je deur. Stress? Niet met een Dedicated Magento Cluster. Je hebt de beschikking over meerdere, aan elkaar geschakelde Dedicated Magento Servers. Onze unieke clusterhostingtechnologie is ongekend snel, stabiel en schaalbaar. Het systeem merkt niet eens dat er een piek is, dus je bezoekers ook niet.

Dedicated, Clustered, Managed

Dedicated, Clustered, Managed

Dedicated Magento Cluster is direct klaar voor gebruik en volledig managed. Dat wil zeggen: geen installatiekosten, geen systeembeheerders inhuren, geen omkijken naar beveiliging: geen zorgen dus. De capaciteit van deze servers is volledig gereserveerd voor jouw klanten en is onbeperkt schaalbaar. Ontgroei je de capaciteit die je hebt? Geef een gil, en we schalen er zo een Dedicated server bij. Zonder ingewikkelde verhuisprocedures en een seconde downtime.

Ongekende snelheid met Varnish

Ongekende snelheid met Varnish

Op Magento Dedicated Clusters kan je gebruik maken van Varnish. Varnish onthoudt elke opgevraagde pagina in zijn geheugen. Als een bezoeker de betreffende pagina opvraagt, serveert Varnish ‘m direct uit. De webserver komt er niet eens aan te pas en het maakt je Magento webshop tot wel 250 keer sneller!

Onder de motorkap: Dedicated Magento Servers

Bij een Dedicated Magento Cluster wordt de volledige capaciteit van de Magento server alleen gebruikt voor het zware systeem Magento. Andere services (e-mail, FTP, SSH, database) worden afgehandeld door taakspecifieke serverclusters. Eist je shop extra veel van je database? Je kan het gemakkelijk combineren met een database cluster voor ultieme prestaties!

Onder de motorkap: Dedicated Magento Servers
  • Uitgebreide 24/7 beheermogelijkheden via je online Service Panel.
  • Directe telefonische (tweedelijns) support.
  • Ultiem geschikt voor piekbelasting: dankzij clustertechniek kunnen we een server bijschakelen of weghalen zonder dat jouw bezoekers het merken.
  • Capaciteit uitbreidbaar tot wel meer dan 10 Dedicated servers samen.
  • Snelste hardware: webservers hebben redundante ZFS shared storage, 24 GB werkgeheugen en 16 cores.
  • Standaard beschikking over Performance-analysetool New Relic.
  • Uitbreidbaar met o.a. SSL, een SLA Plus, een Dedicated Database en Redis Cache.
Altijd veilig en up-to-date

Altijd veilig en up-to-date

Je webshop bevat een boel gevoelige informatie waarvan je niet wilt dat iemand er mee aan de haal gaat, en op een spammer of phisher zit je al helemaal niet te wachten. Gelukkig houdt een team specialisten de servers waarop je site staat 24/7 in de gaten. Daarnaast wordt er actief op beveiligingslekken gezocht en alle software wordt tijdig geüpdated.

24/7 Noodhulpdienst

24/7 Noodhulpdienst

Mocht je site buiten kantooruren onverwachts kapot gaan en je je webdeveloper niet meer kunt bereiken, dan kun je een beroep doen op onze 24/ noodhulpdienst. Onze techneuten helpen je site dan de nacht of het weekend door. En na afloop laten we je webdeveloper natuurlijk weten wat we hebben gedaan. Iets voor jou? Sluit dan een SLA Plus af. 

 

"De capaciteit van een Dedicated Magento Cluster is met één telefoontje (direct) gemakkelijk uit te breiden. Tijdens de Smile Time dagen van pietzoomers.nl kunnen hierdoor de enorme bezoekerspieken zonder problemen worden verwerkt door de servers van Byte."

- A. Gielkens, Qlicks.nl