Alles wat je nodig hebt 
in één pakket

Jouw online presence start hier!

Een domeinnaam registeren doe je op basis van onze Presence pakketten. Staan je wensen er niet tussen?
Neem dan contact op onze klantenservice
, zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

  • Presence

    Domeinregistratie met 100 e-mailaliassen, DNS beheer en doorverwijzingen.

    v.a. € 1,66 /m
  • Presence plus

    Domeinregistratie met 5 GB aan e-mailopslag, 100 e-mailboxen, 2000 e-mailaliassen, DNS beheer en doorverwijzingen.

    v.a. € 6,95 /m

Pakketkeuze:

Meest gekozen
v.a. € 1,66/m
domeinnaam registreren met 100 emailaliassen
Domeinregistratie
inbegrepen
DNS beheer
inbegrepen
DNSSEC
inbegrepen
Doorverwijzing
inbegrepen
E-mailaliassen
100
Boxen
0
E-mail Storage
none
Contracttermijn
1 jaar
v.a. € 1,66/m

Bestel
v.a. € 6,95/m
domeinregistratie met 5gb e-mail storage
Domeinregistratie
inbegrepen
DNS beheer
inbegrepen
DNSSEC
inbegrepen
Doorverwijzing
inbegrepen
E-mailaliassen
2000
Boxen
100
E-mail Storage
5GB
Contracttermijn
1 jaar
v.a. € 6,95/m

Bestel

Veelgestelde vragen over domeinnamen

Hieronder vind je een greep uit de meest voorkomende vragen over je domeinregistratie bij Byte. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Bekijk dan onze Kennisbank voor meer informatie over domeinregistraties en webmail.

Bij Byte zijn er een aantal mogelijkheden om een factuur te voldoen. Je kunt bij ons bestellen op rekening of een bestelling middels iDEAL voldoen. Het is helaas niet mogelijk om te betalen via automatische incasso. Meer informatie over de betaalmogelijkheden bij Byte vind je hier

E-mailadressen dien je voordat je het domein verhuist, aan te maken op het Service Panel. Zie hiervoor ook het artikel: Nieuw e-mailadres aanmaken. Als je je domeinnaam naar Byte wilt verhuizen en op verhuis mijn domein klikt in het Service Panel, gaat het domein in de DNS over naar Byte. Er geldt per extensie een andere verhuisprocedure. Kijk daarom graag goed welke procedure voor jouw domeinnaam geldt: Verhuizen van je domeinnaam.

Als je een domeinnaam verhuist, wil je natuurlijk dat alles blijft werken. Bij Byte regel je gemakkelijk en in een paar stappen je verhuizing via het servicepanel. Een uitgebreide beschrijving van het stappenplan lees je hier. Heeft je verhuizing extra zorg nodig? Maak dan gebruik van onze verhuisservice, Byte ondersteunt je bij elke stap in het proces.

Je domeinnaam verhuizen naar een andere provider is voor elke extensie (.nl, .com, .be) weer anders. Wel is de eerste stap voor elke extensie hetzelfde: het opzeggen van je pakket bij Byte. Bij Byte hanteren we een opzegtermijn van 30 dagen. Let wel: aangezien je voor je domeinregistratie per jaar betaalt krijg je bij het overblijven van een restperiode uitgekeerd in de vorm van een tegoed. In dit artikel leggen we per extensie de stappen uit die je moet volgen om je domeinnaam snel en probleemloos te verhuizen naar een andere provider.

Bekijk snel of jouw domeinnaam nog vrij is

We hebben inmiddels al meer dan 80.000 domeinnamen geregistreerd!