Magento hosting met
Hypernode technologie

 

Probeer nu 30 dagen gratis

Wij zijn Magento specialisten. Waar andere hosters alleen je shop hosten, focussen wij ons helemaal op Magento processen en de workflow van Magento gebruikers.

Veel meer dan geoptimaliseerde
Magento hosting

Er zijn meer webhosters die geoptimaliseerde Magento hosting bieden. Zij beperken zich echter vaak tot een auto-installatie en cachingoplossingen. Het Hypernode hostingplatform is radicaal anders. Een team van Magento specialisten focust zich volledig op de Magento applicatie, het gedrag ervan en hoe jij er dagelijks mee werkt. Met die kennis kunnen we Magento shops en werkprocessen continu verbeteren.

Je webshop draait bij ons op een virtuele en geïsoleerde hostingruimte. Deze is volledig geoptimaliseerd voor Magento. Het draait op de beste software. Standaard uitgerust met alle tools die een Magento developer nodig heeft om efficiënt te werken. En bepaalde dingen doen we al automatisch voor je, zoals het blokkeren van ongewenste bots of je beschermen tegen brute force aanvallen. Dat maakt onze Magento hosting uniek en klaar voor de toekomst.

magento hosting hypernode voordelen
 

In één oogopslag inzicht in de performance en veiligheid van al je Magento shops

Beheer je meerdere Magento webshops? Dan weet je als geen ander dat het een boel tijd kost om alles snel en veilig te houden. Met MageReport Premium heb je per shop een volledig overzicht van de veiligheids- en performance issues én uitleg hoe je die oplost. Welke shop het meest je aandacht nodig heeft zie je in de handige checklist. MageReport Premium zit standaard inbegrepen bij al onze Magento hostingpakketten.

hypernode magereport

Adaptability is de grote troefkaart. Ons Magento hostingplatform past zich razendsnel aan aan nieuwe ontwikkelingen.

hypernode Magento hosting platform

Sneller, veiliger en altijd up-to-date
Je webshop draait op een virtuele en geïsoleerde hostingruimte. Door een gestandaardiseerde configuratie en een automatische teststraat kan het platform zich razendsnel aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Hierdoor is je Magento webshop veel minder kwetsbaar voor veiligheidslekken en kunnen we supersnel nieuwe features uitrollen zoals PHP7.

ervaring met magento hosting

“Op de Hypernode technologie van Byte draaien de shops van onze klanten significant sneller dan bij welke concurrent dan ook, en dat voor een erg aantrekkelijke prijs.”

- Peter Jaap Blaakmeer, CTO Ecommerce bij Elgentos

65% van de grotere Nederlandse Magento agencies vertrouwt op Magento hosting van Byte

magento webhosting agencies
  • Magento MediaCT logo Magento partner
  • Elgentos logo Magento partner
  • cream magento partner
  • Experius logo Magento partner
  • Guapa Magento partner
  • ISM eCompany Magento partner