Magento 2 hosting met
Hypernode technologie

Succesvollere Magento shops door
een uniek hostingplatform.

Vraag een Magento 2 testomgeving aan

Magento 2 hosting: één plus één is drie

Magento 2 is structureel anders dan zijn voorganger. Het biedt legio verbeteringen op het gebied van techniek, performance en gebruiksvriendelijkheid, maar vereist daarnaast ook een andere serverconfiguratie.

Het Hypernode platform is volledig voor Magento 2 geoptimaliseerd. Alle software die nieuw door Magento 2 wordt ondersteund (o.a. PHP 7, Sphinx Search, Varnish 4, Redis en composer) zijn standaard beschikbaar. En Magento 2 staat natuurlijk volledig geïnstalleerd voor je klaar.

Magento 2 hosting - Hypernode hosting voor Magento 2

Waarom Magento 2 hosting met Hypernode technologie?

Magento 2 hosting - Direct aan de slag Direct aan de slag

Als je een Magento 2 testomgeving aanvraagt, zorgen wij ervoor dat je direct aan de slag kunt. Magento 2 staat al geïnstalleerd en de benodigde configuratiewijzigingen aan serversoftware als Nginx en Varnish hebben wij al voor je gedaan.

Magento 2 hosting - Razendsnel Razendsnel

Het Hypernode platform is volledig gebouwd voor Magento. Naast vergaande Magento 1 optimalisaties, hebben we ontdekt hoe we met subtiele tweaks (aan bijv. PHP en Opcache) ook Magento 2 kunnen laten vliegen.

Magento 2 hosting - Bewezen Bewezen

Hoewel Magento 2 nog glimt van de nieuwheid, draaien de eerste Magento 2 shops al live op ons platform. Een mooi voorbeeld hiervan is de door Magento uitgekozen Nederlandse showcase beaumotica.com.

Magento 2 showcase: Beaumotica.com

4 maart 2016 - Deze week is de eerste officiële Magento 2 showcase uit Nederland live gegaan. Onze partner MediaCT, als Magento 2 Trained Solution Partner, werd hiervoor door Magento uitgekozen. Voor dit project toverden ze de Enterprise webwinkel beaumotica.com om tot officiële Magento 2.0 showcase, in samenwerking met Byte als hostingpartner. Veel van de nieuwste Magento 2 technieken hebben ze hierbij in de praktijk gebracht. We vertellen je graag welke dat zijn en welke impact dat voor Beaumotica heeft gehad.

Lees meer op ons Blog

Magento 2 hosting showcase Beaumotica

Leer meer over Magento 2 op het Byte blog

We hebben al veel geschreven over Magento 2. Waaronder deze artikelen:

En nog veel meer! Lees het op ons Blog


Tip: Magento 2 Cookbook. Bespreekt meer dan 50 recepten waarmee je alles uit Magento 2 kunt halen. Voor zowel de merchant, devopser, frontender als de backender. Verkrijgbaar op packtpub.com

Magento 2 hosting - Hypernode hosting voor Magento 2