MageReport Premium

In één oogopslag inzicht in de performance
en veiligheid van al je Magento shops

Verbeter je workflow

Beheer je meerdere Magento shops? Dan weet je als geen ander dat het veilig en snel houden een boel tijd kan kosten. Met MageReport Premium heb je een overzicht van de veiligheids en performance issues per shop én hoe je die oplost. Welke shop het meest je aandacht nodig heeft zie je in de handige checklist.

Laat je shops maximaal presteren

Dankzij onze intensieve samenwerking met Magento bureaus weten we wat veelvoorkomende performance problemen zijn bij Magento shops. MageReport Premium is gebouwd om deze te voorkomen. Door een aanstaand probleem al te detecteren voor deze zich voordoet ben je minder tijd kwijt aan oplossingen en heb je een tevreden klant.

Vind en verhelp risico's

Magento brengt regelmatig nieuwe security updates en patches uit. Als je meerdere shops beheert, kan je er echter wel eens een vergeten. Daarnaast zijn er tal van Magento specifieke best practices op security en performance vlak. MageReport Premium vertelt je precies waar je op moet letten, hoe kritisch het risico is en hoe je het oplost.

MageReport Premium screenshot

De checklist: fix de kritieke issues eerst

Alle ‘checks' in MageReport zijn kleurgecodeerd. Is een check rood? Dan betekent dit dat de mogelijke impact op de performance of veiligheid van de shop groot is. In de checklist zie je precies wat je voor welke shop moet doen, op volgorde van impact.

De checklist: fix de kritieke issues eerst

Gemaakt voor Magento

MageReport Premium is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Magento ontwikkel-bureaus. Het is het resultaat van jarenlang onderzoek naar het voorkomen en oplossen van veelvoorkomende problemen. Hierdoor werk je niet alleen efficiënter, maar zijn je shops veiliger en sneller dan ooit.

Jij bepaalt de roadmap

Magento kent een grote actieve community met veel specialistische kennis. Elke dag worden er nieuwe technieken ontwikkeld die Magento sneller en veiliger maken. We betrekken die community dan ook graag bij de ontwikkeling van MageReport. Zo bepaal jij welke features er voorrang krijgen. Stem hier.

Alleen bij Hypernode

MageReport Premium is onderdeel van Hypernode: ons geavanceerde Magento hosting platform. Hypernode gaat verder dan het parkeren van data en biedt je een geïsoleerde hostingomgeving met tools en features die je werk efficiënter maken en het succes van een shop vergroten.