Managed Clustered Units
(MCU)

De ultieme hostingomgeving
voor drukke sites met grote bezoekerspieken

vanaf
€150
p. maand

 

Bestel nu

Laat die hostingpieken maar komen

Een MCU is je flexibele oplossing voor hoge bezoekersaantallen. Je kunt opschalen tot 25 servers - een ongekende capaciteit. Hoeveel heb je nodig? Dat kun je 24/7 met één klik zelf regelen via het Service Panel. Downtime is niet aan de orde. Kun je weer af met minder ruimte, dan schaal je net zo makkelijk terug. MCU is het ideale hostingpakket voor zeer drukke websites of websites met hoge piekperiodes. Ideaal voor artiesten, evenementen en campagnes/acties.

Laat die hostingpieken maar komen

Alles wat jouw website nodig heeft

Qua hosting is clustertechnologie as good as it gets. En daar bovenop zijn nog meer wegen om je website te boosten. Geef je site een ongekende extra snelheid met Varnish. Gebruik WebCEO voor SEO-optimalisatie. Activeer de Sucuri veiligheidsscan om malware en verouderde software automatisch te filteren. Het is maar een kleine greep uit de voorraad unieke Byte tools en add-ons. Ze maken je site nog sneller, nog relevanter en nog succesvoller. Een slimme investering.

Alles wat jouw website nodig heeft

Clustertechnologie onder de motorkap

Bij Byte staat je site niet op één vaste server, maar beweegt vrij tussen en binnen groepen van servers. Ieder cluster is gespecialiseerd in haar eigen taak, zoals shell, mail of database. Binnen zo’n cluster kunnen servers de taken één op één van elkaar overnemen. Met clustertechnologie is de stabiliteit van je site niet te vergelijken met gewone hosting. Het is bovendien supersnel en (onverwachte) pieken in bezoekersaantallen vangen we lachend op. Managed Clustered Units zijn op te schalen tot een verbluffende capaciteit van 25 servers. 

Clustertechnologie onder de motorkap
  • Capaciteit uitbreidbaar tot de capaciteit van meer dan 25 servers samen.
  • Uitgebreide 24/7 beheermogelijkheden via je online Service Panel.
  • Directe telefonische support.
  • Extra speelruimte voor piekbelasting.
  • Up- en downgraden in één klik, ook voor een korte periode.
  • Uitbreidbaar met SSL, Dedicated Database Cluster, Redis Cache en extra webruimte (vanaf 10 GB).
Altijd veilig en up-to-date

Altijd veilig en up-to-date

Je website bevat een boel gevoelige informatie waarvan je niet wilt dat iemand er mee aan de haal gaat, en op een spammer of phisher zit je al helemaal niet te wachten. Gelukkig houdt een team specialisten de hostingomgeving waarop je site staat 24/7 in de gaten. Daarnaast wordt er actief op beveiligingslekken gezocht en alle software wordt tijdig geüpdated.

Inbegrepen: 24/7 Noodhulpdienst

Inbegrepen: 24/7 Noodhulpdienst

Mocht je site buiten kantooruren onverwachts kapot gaan en je je webdeveloper niet meer kunt bereiken, dan kun je met je SLA Plus een beroep doen op onze 24/ noodhulpdienst. Onze techneuten helpen je site dan de nacht of het weekend door. En na afloop laten we je webdeveloper natuurlijk weten wat we hebben gedaan. Deze unieke dienst is inbegrepen bij je MCU.

Alle features die je nodig hebt

Byte's MCU pakketten zitten bomvol met features die niet alleen je site sneller maken maar waar je werk als developer ook een stuk leuker van wordt. Van dagelijkse security scans tot SEO optimalisatie tools, alles staat in het teken van het succesvoller maken van je website. 

 

"We zijn ontzettend tevreden over de hosting van Byte. Bij flinke bezoekerspieken blijft de website snel draaien en we vinden het ideaal dat je via het Service Panel veel zelf kunt regelen. Zo heb je bijvoorbeeld in een handomdraai een back-up opgevraagd en teruggezet!"

- Suzanne Flinkenflögel, mars-one.com