Varnish Cache

Kortere laadtijden, hoger in Google,
meer tevreden bezoekers

vanaf
€0,-
p. maand

Varnish: meer snelheid, meer conversie

Varnish is een slimme caching methode waarbij eerder opgevraagde elementen direct uit het geheugen worden geladen. Hierdoor laadt je site een flink stuk sneller, soms zelfs wel 100 keer. Kortere laadtijden leiden tot een betere gebruikerservaring en ook Google zet je hoger in de zoekresultaten.

Varnish: meer snelheid, meer conversie


Magento shops zonder Varnish

Tijdens het online shoppen vraagt de bezoeker een pagina op. Het verzoek komt binnen bij de webserver, die de benodigde berekeningen maakt en de pagina terug stuurt naar de bezoeker.

Magento shops zonder Varnish


Magento shops met Varnish

Varnish onthoudt elke opgevraagde pagina in zijn geheugen. Vraagt een bezoeker deze pagina op, dan kan Varnish 'm direct uitserveren. De webserver komt hier dan niet eens aan te pas. Resultaat: de laadtijd van de pagina is stukken korter!

Magento shops met Varnish

Hoe snel is jouw site met Varnish?

Doe de Varnish Speed Test. Vul een URL in om te testen of Varnish je site sneller maakt.

Varnish voor Magento shops

Hypernode is in de basis al één van de snelste hostingoplossingen voor Magento, en in combinatie met Varnish breekt het helemaal alle records. Daarnaast ontlast Varnish de webserver, waardoor je ook in drukke tijden snel en stabiel blijft. Varnish is beschikbaar op alle Magento Go Big en Magento Excellence pakketten.

lees meer

Varnish voor Magento shops