Jouw Magento shop
met Varnish cache

Laadtijden onder de seconden, hoger in Google,
meer tevreden bezoekers en extra omzet

vanaf
€0,-
p. maand

Varnish & Hypernode:
Nog sneller én piekbestendig

Hypernode is een uniek Magento platform. Het is speciaal ontwikkeld om Magento shops maximaal te laten presteren en het beheer ervan zo makkelijk mogelijk te maken. Waar traditionele hosting je data parkeert, helpt Hypernode met Magento specifieke tools en features je shop sneller en stabieler te maken.

Hypernode is in de basis al één van de snelste hostingoplossingen voor Magento, en in combinatie met Varnish breekt het helemaal alle records. Daarnaast ontlast Varnish de webserver, waardoor je ook in drukke tijden snel en stabiel blijft.

Varnish & Hypernode: Nog sneller én piekbestendig

Varnish proberen?

Probeer onze hosting met Hypernode technologie 30 dagen gratis. Varnish staat al standaard voorgeïnstalleerd op onze servers. Je kunt dus direct aan de slag met configureren.

  • Compleet geoptimaliseerd voor Magento shops
  • Volledig vrijblijvend. Inclusief tools als Varnish, New Relic en Redis
  • Na 30 dagen kies je zelf het hostingpakket dat het best bij je shop past

Probeer 30 dagen gratis

Varnish proberen?

Hoe werkt Varnish?

Webshops zonder Varnish

Een bezoeker vraagt een pagina op. Het verzoek komt binnen bij de webserver, die de benodigde berekeningen maakt en de pagina terug stuurt naar de bezoeker.

Webshops zonder Varnish

Webshops met Varnish

Varnish onthoudt elke opgevraagde pagina in zijn geheugen. Vraagt een bezoeker deze pagina op, dan kan Varnish 'm direct uitserveren. De webserver komt hier dan niet eens aan te pas. Resultaat: de laadtijd van de pagina is stukken korter!

Webshops met Varnish

"Ok, de implementatie doe je niet in een handomdraai, maar het resultaat dat Varnish geeft is het helemaal waard. Zo hebben we webshops ruim 200% sneller kunnen maken!"

- Tjitte Folkertsma, Commercieel directeur MediaCT