Accelereer je site
met Varnish cache

Kortere laadtijden, hoger in Google,
meer tevreden bezoekers

vanaf
€0,-
p. maand

Varnish & Clustertechnologie:
Een onverslaanbare combinatie

Bij webhosting met clustertechnologie staat je website of applicatie niet op één vaste server maar beweegt vrij tussen verschillende servergroepen (clusters). Ieder cluster is gespecialiseerd in haar eigen taak, zoals shell, mail of database. Binnen zo’n cluster kunnen servers moeiteloos taken van elkaar overnemen, mocht dit nodig zijn. Dit resulteert in bestendigheid tegen grote verkeerspieken en een buitengewoon hoge betrouwbaarheid.

Door de toevoeging van Varnish aan dit unieke platform is je site sneller en stabieler dan ooit. Varnish serveert eerder opgevraagde elementen namelijk direct uit het geheugen, wat aanzienlijk minder tijd kost dan ze opnieuw op te laten bouwen door de webservers.

Varnish proberen?

Probeer onze hosting met clustertechnologie 30 dagen gratis. Varnish staat al standaard voorgeïnstalleerd op onze servers. Je kunt dus direct aan de slag met configureren.

  • Zeer geschikt voor populaire CMS’en als Wordpress, Joomla! en Drupal
  • Volledig vrijblijvend. Inclusief alle tools en onbeperkte web & databaseruimte
  • Na 30 dagen kies je zelf het hostingpakket dat het best bij je site past

Probeer 30 dagen gratis

Varnish proberen?

Hoe werkt Varnish?

Websites zonder Varnish

Een bezoeker vraagt een pagina op. Het verzoek komt binnen bij de webserver, die de benodigde berekeningen maakt en de pagina terug stuurt naar de bezoeker.

Websites zonder Varnish

Websites met Varnish

Varnish onthoudt elke opgevraagde pagina in zijn geheugen. Vraagt een bezoeker deze pagina op, dan kan Varnish 'm direct uitserveren. De webserver komt hier dan niet eens aan te pas. Resultaat: de laadtijd van de pagina is stukken korter!

Websites met Varnish