Full-service verhuisdienst
voor Magento shops

Heb je één of meerdere Magento shops die je naar Byte zou willen
verhuizen, maar zie je er tegen op? Geen zorgen. Ons verhuisteam
neemt je het werk uit handen, of het er nou één of 10 zijn.

Blijf bereikbaar

Blijf bereikbaar

We zorgen dat de migratie veilig verloopt en dat er geen dubbele bestellingen binnenkomen. Je bezoekers merken er dus niks van. Wel zo fijn, zeker als je afhankelijk bent van het succes van je site.

Uitgebreid getest

Uitgebreid getest

Ons verhuisteam voert in meerdere stadia allerlei globale tests uit. Zodra alles naar behoren werkt vragen we jou alles nog eens goed te doorlopen. Bij groen licht zetten we samen je webshop(s) live.

Vooraf duidelijkheid

Vooraf duidelijkheid

Elke Magento shop is anders. We analyseren daarom vooraf je webshop zodat we op basis daarvan een planning en een offerte op maat voor je kunnen maken. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Lees meer op de FAQ-pagina.

Verhuizen naar Byte in 3 eenvoudige stappen

1. Kies welk pakket je wilt

De eerste stap is het kiezen van geschikte hosting. Ook daarbij helpen we je graag: laat ons weten om welke Magento shop het gaat en we komen vrijblijvend met een advies op maat. Bekijk alvast onze pakketten voor Magento shops.

2. Geef ons verhuisteam toegang

Voor het verhuizen hoef je zelf niks te doen. Geef onze techies toegang tot je huidige hostingomgeving en ze regelen alles voor je: van het overzetten van de data tot het aanpassen van je configuratiebestanden.

3. Controleer de verhuizing

Na de verhuizing en configuratie wordt alles zorgvuldig door ons getest. Als alles werkt lopen we er samen nog eens doorheen. Tevreden? Dan helpen we je bij het omzetten van de DNS.

Wat wij voor je doen:

Overzetten bestanden

Overzetten databases

Aanpassen configuratiebestanden

Testen van basisfunctionaliteiten

Hulp bij livegang

Migratierapportage