Bij Byte zijn er een aantal mogelijkheden om een factuur te voldoen. Je kunt bij ons bestellen op rekening of een bestelling/factuur middels iDEAL voldoen. Het is helaas niet mogelijk om te betalen via automatische incasso. In dit artikel leggen we de verschillende betaalmogelijkheden uit.

Betaalmogelijkheden bij Byte

iDEAL

Bij Byte kun je betalen met iDEAL. Dit kun je doen via het Service Panel, maar ook tijdens het bestellen van een nieuw pakket. Je betaling wordt dan direct verwerkt en je kunt gelijk aan de slag!

Wanneer je een openstaande factuur hebt bij Byte kun je deze betalen via iDEAL in het Service Panel. Als je via de link inlogt kom je uit op het facturenoverzicht in je Service Panel. Hier vind je al je voldane en openstaande facturen terug. De openstaande facturen kun je middels de iDEAL button voldoen.

Op rekening

 

Je kunt het bedrag natuurlijk ook overmaken naar Byte. Let op, Vergeet niet het factuurnummer te vermelden in de omschrijving zodat je betaling automatisch geboekt wordt op jouw openstaande factuur. Anders kan het langer duren voordat je betaling geboekt kan worden omdat we dit handmatig moeten doen. Bankgegevens vind je op onze contactpagina.

Niet mogelijk

Automatische incasso

Helaas is het bij Byte nog niet mogelijk met automatische incasso te betalen. Er zijn wel plannen om dit in de toekomst toe te voegen als betalingsmethode. Er zitten echter zoveel haken en ogen aan automatisch incasseren (onterechte incasso’s, veel klanten willen dit absoluut niet, terugboekingen, etc.), dat wij dit tot op heden nog niet hebben toegevoegd als betaalmethode.

Contant

Het is niet mogelijk om openstaande facturen contant te voldoen bij ons.

12