Een Hypernode pakket bestel je eenvoudig via het Service Panel van Byte. Ben je nog geen klant? Dan kun je direct via onze website een pakket bestellen.

Een pakket bestellen als je nog geen klant bent

De stappen zijn als volgt:

• Ga op onze website naar de Hypernode prijzenpagina
  • Bekijk de pakketten (Magento Start, Grow, Professional of Excellence) en bekijk de specs en prijzen
  • Kies een pakket en klik op de groene “Bestel nu” knop
  • In het volgende scherm vul je je gegevens in om daarmee een klantaccount aan te maken.
  • Na het aanmaken van je account dien je deze per e-mail en SMS te valideren
  • Na een geslaagde validatie kun je direct door met het afronden van je bestelling
  • Controleer het gekozen pakket en vink eventueel aan dat je het pakket als een development omgeving wilt bestellen.
  • Geef je Hypernode een unieke naam, bijvoorbeeld ‘voorbeeld’. Je pakketnaam heet dan voorbeeld.hypernode.io
  • Rond de bestelling af door op de groene “Registreer & Bestel” knop te drukken.

Je Hypernode is besteld. Je ontvangt gemiddeld binnen 15 minuten bericht zodra je bestelling klaar staat voor gebruik.

Een pakket bestellen als je al een klantaccount hebt

Een bestelling is met een paar klikken geplaatst, je Hypernode pakket wordt automatisch voor je aangemaakt en de Hypernode staat binnen 15 minuten voor je klaar.

• Log in op het Service Panel via service.byte.nl
  • Eenmaal ingelogd zie je rechts een “Bestel direct” knop. Klik erop

bestellen

• Je kunt in het volgende scherm kiezen voor domeinregistratie/e-mail of Magento hosting. Kies voor Magento hosting.

pakketkeuze

• Kies vervolgens een pakket (Magento Start, Grow, Professional of Excellence) en een uitvoering
  • Vink aan als je het pakket als een development omgeving wilt bestellen
  • Geef je Hypernode een unieke naam, bijvoorbeeld ‘voorbeeld’. Je pakketnaam heet dan voorbeeld.hypernode.io

voorbeeld

• Rond je bestelling af door op de “Registreer & Bestel” knop te drukken

Je Hypernode is besteld. Je ontvangt gemiddeld binnen 15 minuten bericht zodra je bestelling klaar staat voor gebruik.