Byte kan voor jou de meest gangbare domeinextensies leveren. Op de pagina Losse domeinnamen kun je zien welke extensies je via Byte kunt aanvragen.
Wil je een andere extensie bij Byte gebruiken, dan moet je zelf voor de registratie zorgen. Bij de andere hoster dient dan een verwijzing naar je Hypernode gemaakt te worden door middel van een A en CNAME record.

Waarom registreren jullie bepaalde (exotische) extensies niet?

Voor het registreren van sommige extensies is een lokale vestiging vereist. Helaas heeft Byte nog niet op alle tropische eilanden een kantoor 😉 Voorts gelden er voor sommige exotische extensies zoveel bureaucratische regels dat wij deze onmogelijk tegen een redelijke prijs aan zouden kunnen bieden. Omdat de focus van Byte op hosting ligt, hebben we ervoor gekozen om alleen de meest voorkomende extensies aan te bieden. Indien we je gewenste domeinnaam niet kunnen registreren of verhuizen dan is het wel mogelijk om de domeinnaam elders te registreren en dan bij ons een ‘site-only’ pakket te nemen. Meer informatie hierover vind je op de pagina: Verhuizen alleen site.

01