Hoewel Byte geen penetratietests uitvoert voor klanten is dit wel mogelijk op ons platform. Er zijn diverse bedrijven gespecialiseerd in het uitvoeren van dergelijke testen. Voordat je een penetratietest wilt uitvoeren bij Byte dien je wel rekening te houden met enkele voorwaarden die we stellen.

Wat is een penetratietest?

Het is vandaag de dag ontzettend belangrijk je website goed te beschermen tegen allerlei bedreigingen van buitenaf. Er zijn helaas genoeg kwaadwillende mensen die serieuze schade aan je website en dus bedrijf kunnen aanrichten. Een penetratietest is een kritische analyse waarin verschillende kwetsbaarheden aan het daglicht worden gesteld zodat je je website beter kunt beveiligen. De testen worden altijd uitgevoerd met toestemming van de eigenaar van de website, de eigenaar van het hostingplatform en om legitieme redenen.

Waar moet ik rekening mee houden?

Niet zomaar elk bedrijf mag een dergelijke test uitvoeren op het Byte platform. Het bedrijf zal bijvoorbeeld reputabel moeten zijn (bijvoorbeeld: Symantec). Daarnaast moet het bedrijf ervaring in het uitvoeren van dergelijke testen hebben. Neem contact op met Byte voor meer informatie.

Laat het Byte minimaal 1 werkdag van te voren weten als je een test wilt uitvoeren. Vermeld dan graag het tijdstip van de test en het bron IP-adres waaruit de test wordt uitgevoerd. Kijk graag op onze website voor onze contactgegevens.

Indien zich problemen voordoen aan de serverkant (Byte platform), dan verbindt de klant zich om de resultaten van de test aan Byte te zullen vrijgeven.

11