Hoewel Byte geen stresstests uitvoert voor klanten is dit WEL mogelijk op ons Hypernode platform en de Magento Dedicated Clusters. Deze tests willen we NIET op ons Clusterhosting platform hebben, omdat dit shared hosting is. Er zijn diverse bedrijven gespecialiseerd in het uitvoeren van dergelijke testen. Voordat je een stresstest wilt uitvoeren bij Byte dien je wel rekening te houden met enkele voorwaarden die we stellen.

Wat is een stresstest?

Door middel van zo’n test kun je de performance van je website testen. Bijvoorbeeld wanneer deze veel bezoekers tegelijkertijd ontvangt en dus piekt. Voor veel webshops is dit nuttig om te weten, omdat juist webshops met piekmomenten te maken kunnen hebben. Daarnaast wordt natuurlijk ook getest of de gebruikte software niet crasht, omdat er bijvoorbeeld te weinig RAM-geheugen of opslagcapaciteit beschikbaar is.

Waar moet ik rekening mee houden?

Niet zomaar elk bedrijf mag een dergelijke test uitvoeren op het Byte platform. Het bedrijf zal bijvoorbeeld reputabel moeten zijn. Daarnaast moet het bedrijf ervaring in het uitvoeren van dergelijke testen hebben. Neem contact op met Byte voor meer informatie.

Laat het Byte minimaal 1 werkdag van te voren weten als je een test wilt uitvoeren. Vermeld dan graag het tijdstip van de test en het bron IP-adres waaruit de test wordt uitgevoerd. Kijk graag op onze website voor onze contactgegevens.

00