Waarom ben ik geblokkeerd?

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je geblokkeerd bent door ons systeem.In dit artikel leggen we uit waarom je bent geblokkeerd en wat je precies kunt doen om dit op te lossen.

Om onze servers en onze klanten te beschermen, scannen we pro-actief op verdacht gedrag en registreren we pogingen om de beveiliging te omzeilen. Zo kunnen we hackers tegenhouden en houden we in de gaten wat voor hackmethoden er worden gebruikt. Hiervoor gebruiken we ModSecurity.

Mijn web upload is geblokkeerd.

Je bent op deze pagina gekomen, omdat je een bestand probeerde te sturen naar een site die bij Byte gehost is. Dit bestand is aangemerkt als “verdacht” en om veiligheidsredenen is deze actie geblokkeerd.

Wat moet ik doen?

Het bestand is tegengehouden, omdat er (mogelijk) kwaadaardige PHP code in is aangetroffen. Weet je zeker dat het bestand legitiem is, dan kun je het volgende doen:

1. Ben je de site beheerder, gebruik dan FTP of SCP om het bestand op je site te plaatsen.
  2. Je kunt ook een archief (ZIP) maken van je bestanden en vervolgens uploaden.

Waarom deze blokkade?

Met dit filter blokkeren we tussen de 600 en 1000 hackpogingen per dag voor onze klanten. Lees meer op Web Application Firewall.

Ik kan niet inloggen in mijn WordPress backend

Om de veiligheid van ons platform te waarborgen, wordt je IP-adres tijdelijk geblokkeerd wanneer je binnen 5 minuten, 10 verkeerde inlogpogingen doet in WordPress.

Wat moet ik doen?

Het gebruikte IP-adres is tijdelijk geblokkeerd en zal over een uur weer van de blokkade afgehaald worden. Om te voorkomen dat je IP-adres nogmaals geblokkeerd worden raden we je het volgende aan:

1. Gebruik je wel het goede wachtwoord voor je WordPress admin? Pas voor de zekerheid je wachtwoord aan. Lees meer op Nieuw wachtwoord WordPress aanmaken
  2. Check met een ander IP-adres (gebruik het 3G/4G op je telefoon bijv.) of je met hetzelfde wachtwoord wel kunt inloggen. Lukt dat niet pas dan alsnog je wachtwoord aan

Waarom deze blokkade?

Met dit filter blokkeren we brute force aanvallen op je WordPress admin en waarborgen we zo de veiligheid van ons platform. Helaas zorgt dit er ook voor dat als je zelf te vaak het verkeerde wachtwoord gebruikt, je ook alsnog geblokkeerd wordt.