Joomla! kent in Nederland een grote en zeer actieve gemeenschap. Dit biedt grote voorbeelden voor de Nederlandse Joomla! gebruikers.

Voordelen van de Joomla! community

  1. Er is een ruim aanbod aan actuele Joomla! documentatie en instructies in het Nederlands;
  2. Bij de release van Joomla! versies en extensies zijn er vrijwel altijd direct of kort erna al Nederlandse vertalingen beschikbaar;
  3. Door het hele land worden maandelijks Joomla! gebruikersgroepen georganiseerd;
  4. Er is een levendig Joomla! forum waarop vragen altijd snel worden beantwoord;
  5. Er zijn veel professionele partijen die kwalitatief hoogwaardige Joomla! diensten aanbieden. Denk hierbij aan  cursussen, workshops, webdevelopment, -design en het onderhoud van Joomla! websites.

Nederlandstalige Joomla! documentatie

Bij Byte hebben we uitgebreide support documentatie met veel artikelen over Joomla! Deze zijn te vinden via de Joomla! overzichtspagina. Niet het onderwerp gevonden dat je zoekt? Je kunt ook even een kijkje nemen op de documentatiepagina van JoomlaCommunity.eu.

Nederlandse vertalingen van Joomla!

Sinds 1 oktober 2008 heeft een deel van het DutchJoomla team JoomlaCommunity.eu opgericht. Op deze community staan officiële Nederlandse vertalingen van Joomla!

Joomla! gebruikersgroepen in Nederland en België

In heel Nederland en ook in België worden regelmatig gebruikersgroepen georganiseerd met uiteenlopende onderwerpen. Voor een overzicht van de verschillende regio’s en geplande bijeenkomsten, kun je terecht op Joomla gebruikersgroepen.

Nederlands Joomla! forum

Mocht je een inhoudelijke vraag over Joomla! hebben, neem dan eens een kijkje op het forum van Joomlacommunity. Kom je geen passend antwoord tegen? Stel je vraag op het forum en je krijgt meestal binnen een dag een reactie.

Professionele Joomla! partijen in Nederland

In het partnernetwerk van Byte zit een groot aantal Joomla! specialisten. Je vindt deze op onze partnerpagina.

Daarnaast vind je veel kennis en kunde bij 2Value. Dat is een samenwerkingsverband van een groot aantal zelfstandige specialisten, onder andere op het gebied van Joomla! Voor zowel kleinere als grote projecten kun je terecht bij 2Value. Vervolgens wordt door één of meerdere aangesloten specialisten aan jouw opdracht gewerkt.

Joomla! trainingen en workshops

Jira ICT en Web-effect bieden diverse kwalitatieve Joomla! trainingen en workshops aan op diverse niveaus. Beiden bieden ook op maat trainingen aan.

00