Je krijgt deze melding in MageReport omdat we tijdens het scannen merkten dat de laadtijd (TTFB) van je site langer is dan de gemiddelde laadtijd van Magento shops op het Hypernode hostingplatform. De laadtijd van jouw shop zie je in MageReport.com. Deze gemiddelde laadtijd van Magento shops op het Hypernode platform is 750 miliseconden. Je shop kan dus (nog) veel sneller zijn.

Je laadtijd heeft directe invloed op je omzet

Verschillende onderzoeken wijzen uit dat de laadtijd een directe invloed heeft op je omzet (bijvoorbeeld Wallmart, Kissmetrics). Hier zijn verschillende redenen voor aan te wijzen. Zo levert niks een grotere irritatie op dan een trage site. Duurt het laden van een pagina of product te lang, dan gaan je klanten naar je concurrent. Het weerhoudt je klanten er ook van om nog even verder rond te kijken en extra aankopen te doen.

Daarnaast hecht ook Google grote waarde aan de gebruikservaring en neemt de laadtijd van een site mee in de kwaliteitsscore. De snelheid van je shop heeft dus invloed op je positie in Google. Beter vindbaar betekent meer bezoekers. En meer bezoekers betekent meer omzet.

Magento shops op het Hypernode platform laden gemiddeld in 750 ms

Magento is een zwaar en log systeem. Het vereist specifieke serverconfiguratie om te voorkomen dat de shop ontzettend traag is. Het is dus belangrijk dat je gebruik maakt van specifieke Magento hosting. Het Hypernode (ontwikkeld door Byte) is zo’n hostingplatform dat voor Magento geoptimaliseerd is, maar gaat ook nog een stuk verder dan dat. Door slimme serveroptimalisaties en door gebruik te maken van de nieuwste technieken behalen webshops op het Hypernode platform een unieke snelheid. Daarnaast bieden we je allerlei tools waarmee je je shop zelf nog een extra boost kunt geven, zoals de cachingtechnieken Varnish en Redis, CDN integratie en de speciale zoekfunctie Sphinx. Het levert resultaten waar we echt trots op zijn.

Hypernode is speciaal voor Magento ontwikkeld

En Hypernode gaat nog verder dan het optimaliseren van de hostingomgeving. We verdiepen ons in het snijvlak van de applicatie Magento en hosting, we adviseren je hierover en voeren best practices alvast voor je door.
Zo blokkeren we automatisch ongewenste bots en beschermen we je tegen brute force aanvallen. Specifieke Magento development tools als ModMan en N98 Magerun staan standaard geïnstalleerd en klanten hebben de beschikking over MageReport Premium. Deze tool geeft je antwoord op vragen als:

  • Is mijn node te druk? Zo ja: komt dit door valide PHP requests, of heb ik teveel bots op mijn site?
  • Is mijn shop snel genoeg? Hoe verhoudt mijn shop zich tot de gemiddelde shops op Hypernode? Als die erboven zit, komt dat door i/o operaties? Door veel verkeer? Door bots? Heb ik teveel memory in gebruik?
  • Zit mijn node vol? Moet ik opruimen/upgraden?

Meer weten over Hypernode of direct een maand gratis testen? Kijk op www.byte.nl/hosting/magento

Benieuwd hoe Hypernode zich verhoudt tot andere Magento hostingoplossingen? Lees het artikel Magento hosting vergeleken: shared hosting, dedicated server, VPS of Hypernode?

11