Alternatieve e-mailsystemen gebruiken

Maak je gebruik van de mailservers en webmail van Byte? Dan heb je misschien al gemerkt dat je tegen beperkingen aanloopt. De webmail biedt helaas niet alle features aan die je zou verwachten van een e-mailsysteem. We raden je daarom aan om gebruik te maken van alternatieve e-mailsystemen met meer mogelijkheden. In dit artikel leggen […]

Lees meer

Byte e-mailadres toevoegen in Outlook.com

Outlook.com is net als Gmail een gratis webgebaseerde e-maildienst. Deze wordt aangeboden door Microsoft. Het is de meest gebruikte e-mailservice ter wereld, met meer dan 360 miljoen gebruikers. Aangezien Windows Live Mail niet meer aangeboden wordt door Microsoft zien we dat er meer klanten nu overstappen op Outlook.com om hun eigen e-mailadres te kunnen gebruiken. […]

Lees meer

Byte e-mailadressen in Gmail gebruiken

Als je een eigen Gmail account kan het handig zijn om al je e-mail in één account te hebben. E-mailadressen die je in het Service Panel van Byte hebt aangemaakt, kun je ook binnen je Gmail account beheren. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een extra POP account binnen je Gmail toe […]

Lees meer

E-mail bekijken/lezen

Er zijn verschillende mogelijkheden om je mail te lezen. Als je e-mail via Byte loopt, kun je ook gebruik maken van onze webmail dienst: webmail.byte.nl . Programma’s die je kunt gebruiken om je mail te lezen zijn bijvoorbeeld: Outlook, Thunderbird en Mac Mail, maar ook met je mobiele telefoon wil je misschien je mail kunnen […]

Lees meer

E-mail in G-Suite instellen

Let op!  Byte levert geen inhoudelijke support op het instellen van externe e-mailproviders. Heb je onderstaande stappen doorlopen en werkt verzenden of ontvangen niet in je e-mailcliënt? Neem dan contact op met je e-mailprovider. Het is voor kleine en grote bedrijven handig om G-Suite te gebruiken. Daarmee draag je het volledige mail beheer over aan Google. […]

Lees meer

E-mail instellen in de Windows Mail app

Let op!  Byte levert geen inhoudelijke support op het instellen van externe e-mailprogramma’s. Heb je onderstaande stappen doorlopen en werkt verzenden of ontvangen niet in je e-mailclient? Los dan je probleem op met onze E-mail probleemoplosser. Als Windows gebruiker kun je e-mail ophalen via de Mail app. Hiermee kun je verschillende externe e-mail accounts koppelen (outlook, Office […]

Lees meer

E-mail instellen Outlook 2016 voor Mac

Let op! Byte levert geen inhoudelijke support op het instellen van externe e-mailprogramma’s. Heb je onderstaande stappen doorlopen en werkt verzenden of ontvangen niet in je e-mailclient? Los dan je probleem op met onze E-mail probleemoplosser. Outlook 2016 is een onderdeel van het Microsoft Office 2016 pakket en is een populair programma om e-mails te […]

Lees meer

E-mail instellen Outlook 2016 voor Windows

Let op! Byte levert geen inhoudelijke support op het instellen van externe e-mailprogramma’s. Heb je onderstaande stappen doorlopen en werkt verzenden of ontvangen niet in je e-mailclient? Los dan je probleem op met onze E-mail probleemoplosser. Outlook 2016 is een onderdeel van het Microsoft Office 2016 pakket en is een populair programma om e-mails te […]

Lees meer

E-mail versturen

Ontvangen en versturen van e-mail kan bij Byte op verschillende manieren: Via webmail van Byte; via een e-mailprogramma zoals Thunderbird, Mac mail of Outlook. Dit artikel legt uit hoe je je email kunt gebruiken via webmail van Byte of via een andere e-mailcliënt. E-mail versturen via webmail van Byte Webmail benader je hetzelfde als wanneer […]

Lees meer

E-maildiensten voor bedrijven

E-mail is niet meer weg te denken uit een bedrijf. Elke medewerker heeft een werk e-mailadres en veel communicatie gebeurt via dat e-mailadres. Het aantal e-mailaccounts kan flink oplopen. Des te belangrijk dat je mail goed ondergebracht is. Hiervoor kun je gebruik maken van verschillende soorten e-maildiensten. In dit artikel bespreken wij diverse soorten e-maildiensten. Ticketsystemen Een […]