Alles Over E-mail

Als je een hostingpakket bij Byte hebt, kun je ook gebruik maken van e-mail. Je kunt via de Byte mailservers zowel mail ontvangen als verzenden. Je kunt hierbij gebruik maken van de volgende protocollen; POP, IMAP en SMTP. Het is ook mogelijk om via onze overstapservice te kiezen voor andere maildiensten zoals G-Suite, Zoho mail en […]

Lees meer

Bescherm je e-mail met een virusfilter

Een virusfilter controleert alle binnenkomende (en uitgaande) e-mail op virussen. In dit artikel leggen we uit hoe het virus filter van Byte werkt, hoe je deze uitzet en welk type bestanden er door het virus filter geblokkeerd worden. Het virusfilter van Byte staat standaard ingeschakeld. Virusfilter van Byte Het virusfilter van Byte staat standaard aan, maar […]

Lees meer

Catch-all e-mailadressen

Een catch-all adres is een e-mailadres dat alle e-mails die naar jouw domeinnaam worden verstuurd “opvangt” en doorstuurt. Ongeacht welke karakters er voor het apenstaartje en jouw domeinnaam staan. Dit geldt dus ook voor e-mails die naar een onbestaand adres worden gestuurd. Catch-all moet eigenlijk heten: catch all that is left. Dat wil zeggen dat […]

Lees meer

DKIM (DomainKeys Identified Mail) gebruiken

Byte biedt DKIM (DomainKeys Identified Mail) aan. DKIM is een techniek om e-mails te beveiligen. Maak je gebruik van de e-maildiensten van Byte? Activeer dan DKIM eenvoudig via je Service Panel. DKIM eenvoudig uitgelegd Met DKIM worden e-mails beter beveiligd. Dat is nodig omdat het e-mailprotocol SMTP behoorlijk oud en slecht beveiligd is. Het is bijvoorbeeld voor […]

Lees meer

DMARC gebruiken

Byte biedt DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance) aan. Met SPF en DKIM geef je aan welke mail echt is en welke niet. Met DMARC geef je vervolgens aan wat de ontvanger van de mail moet doen als deze niet door de keuring komt. Wat is DMARC? Het DMARC-record is een TXT-record in de […]

Lees meer

E-mail instellen Android Tablet

Let op!  Byte levert geen inhoudelijke support op het instellen van externe e-mailprogramma’s. Heb je onderstaande stappen doorlopen en werkt verzenden of ontvangen niet in je e-mailcliënt? Los dan je probleem op met onze E-mail probleemoplosser. Dit artikel legt uit hoe je de Byte mailservers kunt instellen op een Android tablet. Voordat je verder gaat is het […]

Lees meer

E-mail instellen Android telefoon

Let op!  Byte levert geen inhoudelijke support op het instellen van externe e-mailprogramma’s. Heb je onderstaande stappen doorlopen en werkt verzenden of ontvangen niet in je e-mailcliënt? Los dan je probleem op met onze E-mail probleemoplosser. Dit artikel legt uit hoe je de Byte mailservers kunt instellen op een Android telefoon. Voordat je verder gaat is […]

Lees meer

E-mail instellen in de Windows Mail app

Let op!  Byte levert geen inhoudelijke support op het instellen van externe e-mailprogramma’s. Heb je onderstaande stappen doorlopen en werkt verzenden of ontvangen niet in je e-mailclient? Los dan je probleem op met onze E-mail probleemoplosser. Als Windows gebruiker kun je e-mail ophalen via de Mail app. Hiermee kun je verschillende externe e-mail accounts koppelen (outlook, Office […]

Lees meer

E-mail instellen iPad

Let op!  Byte levert geen inhoudelijke support op het instellen van externe e-mailprogramma’s. Heb je onderstaande stappen doorlopen en werkt verzenden of ontvangen niet in je e-mailcliënt? Los dan je probleem op met onze E-mail probleemoplosser. Op deze pagina leggen we uit hoe je de Byte mailservers kunt instellen op een iPad. Voordat je verder gaat […]

Lees meer

E-mail instellen iPhone

Let op!  Byte levert geen inhoudelijke support op het instellen van externe e-mailprogramma’s. Heb je onderstaande stappen doorlopen en werkt verzenden of ontvangen niet? Los dan je probleem op met onze E-mail probleemoplosser. Op deze pagina leggen we uit hoe je je e-mailaccount bij Byte kunt instellen op een iPhone. Voordat je verder gaat is het belangrijk om […]