Je domeinnaam verhuizing naar Byte annuleren? Dit doe je makkelijk en snel via het Service Panel. Heb je in het Service Panel aangegeven dat je je domeinnaam naar Byte wilt verhuizen? Dan is de verhuizing nog niet in gang. Een verhuizing doe je namelijk door middel van een authorisatiecode of validatie e-mail. Je kunt de verhuisaanvraag dus makkelijk annuleren.

Domeinnaam verhuizing nog niet in gang gezet?

Heb je de verhuizing nog niet in gang gezet met een authorisatiecode of e-mail? Dan kun je de verhuisaanvraag makkelijk en snel annuleren in je Service Panel.

Annuleer de aanvraag door middel van de knop ‘Domein niet verhuizen’ in je Service Panel onder tabblad ‘Administratief’.

Verhuizing al in gang gezet door een auth. code of e-mail?

Wanneer je de verhuizing al in gang hebt gezet, kun je in de meeste gevallen de verhuizing afbreken door middel van dezelfde knop als annuleren: de knop ‘Domein niet verhuizen’ in je Service Panel onder tabblad ‘Administratief’

Dit geldt niet voor alle stadia van een domeinnaam verhuizing. Sommige domeinnaam verhuizingen duren vrij lang, zoals de .COM, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ, .NAME domeinnamen. Bij de verhuizing van deze domeinnamen duurt het altijd nog 5 dagen voordat een domeinnaam helemaal over is naar de nieuwe provider. In die periode kun je de verhuizing dus afbreken.

Een .NL domeinnaam verhuizing kan heel heel snel gaan. Zolang je de knop ‘Domein niet verhuizen’ in je Service Panel onder tabblad ‘Administratief’ ziet staan, kun je de verhuizing nog annuleren. Als je deze functionaliteit niet meer ziet staan, is het domein helaas al over en kan de verhuizing niet meer worden geannuleerd.

Overige domeinnamen

Elke domeinnaamextensie heeft een specifieke verhuisprocedure. Als je de knop ‘Domein niet verhuizen’ in je Service Panel onder tabblad ‘Administratief’ niet ziet staan, neem dan graag contact op met ons via support@byte.nl voor de mogelijkheden.

00