Soms heb je haast bij een domeinnaam verhuizing. In dat geval kan je je domeinnaam verhuizing versnellen. Op deze pagina vind je handige tips en trucs om de verhuizing te versnellen!

Verhuizing versnellen – Technische trucs

Als je tijdens de verhuisprocedure al wilt dat de files bij Byte gebruikt worden, neem dan contact op met je oude/vorige hostingprovider. Vraag hen de volgende instellingen te doen : Let op! Het wijzigen van nameservers kan meestal niet als de domeinnaam al daadwerkelijk in verhuizing is.

Alles over naar Byte

Wijzigen van de nameservers voor het domein in:

nsa.byte.nl 82.94.214.141
nsb.byte.nl 82.94.214.142
nsc.byte.nl 217.148.84.95

Web of mail over naar Byte

• Website over naar Byte: Verwijzen van de DNS voor www.jouwdomein.nl naar
www.domein.nl A (zie IP nummer op Service Panel)

Let op! Het goede IP voor je website kun je vinden op het Service Panel onder Domeininfo..

E-mail over naar Byte

Verwijzen van de DNS voor mail naar

MX 10 smtp1.byte.nl
MX 20 smtp2.byte.nl

Organisatorische trucs

Communiceer met de vorige provider. Zij kunnen voor sommige extensies het proces versnellen. Zie voor de mogelijkheden de procedures van de verschillende extensies. Verhuizen van je domeinnaam