Alles Over Wachtwoorden

Als klant bij Byte zijn er diverse wachtwoorden waarvan je gebruikt maakt. Je hebt een klantwachtwoord gekregen bij het aanmaken van je account. Daarnaast zijn er ook nog een aantal extra wachtwoorden waarvan je gebruikt kunt maken. In totaal zijn er slechts drie soorten wachtwoorden voor gebruik bij Byte: Service Panel, FTP & Shell: klantnummer […]

Lees meer

E-mail wachtwoord

Om e-mail te ontvangen en verzenden heb je een wachtwoord nodig. Dit e-mail wachtwoord is gekoppeld aan je e-mailbox. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je kunt inloggen op je e-mailbox en wat je moet doen als je bepaalde gegevens niet meer hebt. Inloggen in je e-mailbox Om in te loggen in je e-mailbox, via […]

Lees meer

Nieuw wachtwoord Joomla! backend aanmaken

Wanneer je een (superuser) account hebt aangemaakt voor je Joomla site is het achteraf niet mogelijk om dit wachtwoord op te vragen. Dit wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen en is lastig te achterhalen. Het is wel mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te maken voor je account zodat je weer kunt inloggen in de backend van […]

Lees meer

Nieuw wachtwoord Magento backend aanmaken

Wanneer je een wachtwoord hebt ingesteld voor de backend van je Magento shop is het achteraf niet mogelijk om dit wachtwoord op te vragen. Je Magento wachtwoord wordt namelijk versleuteld opgeslagen en is dan ook lastig te achterhalen. Het is wel mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te maken voor je account zodat je weer […]

Lees meer

WordPress wachtwoord wijzigen

Wanneer je een wachtwoord hebt ingesteld voor je WordPress site is het achteraf niet mogelijk om dit wachtwoord op te vragen. Dit wachtwoord wordt namelijk versleuteld opgeslagen en is dan ook lastig te achterhalen. Het is wel mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te maken voor je account zodat je weer kunt inloggen in de […]