WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. Het is gratis en makkelijk te downloaden via de backend van je WordPress site en je kunt er producten mee koppelen aan je WordPress site. Zo kun je binnen je WordPress site een shop opzetten, zonder daarvoor een apart CMS te moeten gebruiken. WooCommerce bij Byte hosten raden we niet aan. Ons Hypernode platform is namelijk geoptimaliseerd voor Magento.

WooCommerce bij Byte?

Momenteel biedt Byte geen specifieke WooCommerce hosting, omdat we wat betreft webshop hosting ons richten op Magento. Ons Hypernode platform is volledig geoptimaliseerd voor het hosten van (middel-)grote Magento webshops. Hoewel WooCommerce aan het groeien is in webshopland, blijft Magento onze focus behouden. Magento is ook een stand-alone software, waar WooCommerce momenteel nog een plugin is in WordPress. Grote webshops doen er daarom beter aan om hun shop in Magento op te zetten.

Als je graag een shop in WooCommerce wilt bouwen, raden we je aan om naar de hostingoplossingen van ons hostingzusje Combell te kijken.

 

11