Managed Magento Cloud Hosting

Met ruim 10 jaar ervaring in het hosten van Magento, is Hypernode misschien wel het beste cadeau dat je je webshop kunt geven.

30 dagen gratis uitproberen

Geen creditcard nodig | Bekijk pakketten en prijzen

Deze Magento webwinkels gingen je voor en hosten op Hypernode

Managed Magento Cloud Hosting

Vertrouw op de schaalbare, snelle en veilige Magento cloud hosting van Hypernode

Met onze Managed Cloud Hosting oplossing voor voor Magento maak je gebruik van de kracht van OpenStack en Amazon Web Services. Profiteer van de beste cloudinfrastructuur die momenteel verkrijgbaar is en bied je gebruikers een optimale online shopping ervaring. Onze Magento hypernodes komen met ingebouwde CLI-tools die je leven als Magento developer een stuk makkelijker maken.

Ontworpen voor snelheid

Op de drukke en kritische e-commerce markt van vandaag verwachten klanten vlot en ongestoord online te kunnen shoppen. Met onze voor Magento geoptimaliseerde softwarestack maak je alle verwachtingen waar. Gemiddeld worden shops 167% sneller als ze naar Hypernode overstappen. Benieuwd? Vraag ons om een benchmark.

Jouw security, onze taak

Online security van een e-commerce shop kost veel tijd en aandacht. Daarom gaan wij hierin heel ver om jou zoveel mogelijk uit handen te nemen. Met bijvoorbeeld het slim blokkeren van kwaadaardige bots, geïntegreerde bescherming tegen brute force, een proactieve malwarescanner en nog veel meer slimme automatische processen.

Wéér een zorg minder!

Ons volledig managed platform en de shops die er gebruik van maken wordt 24/7 scherp in de gaten gehouden door onze techneuten. Mede dankzij slimme automatisering, een proactieve houding en een voortdurende drang om te verbeteren laten wij problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen nog voordat ze opduiken. Daar kun je op vertrouwen!

Een enthousiast en down-to-earth supportteam

Wij staan voor je klaar bij iedere stap van je e-commerce reis. Niet alleen als er problemen zijn, maar ook voor leuke uitdagingen, advies, groeiplannen en meedenken over slimme samenwerkingen.

Gemaakt voor developers

Je productiviteit schiet omhoog met slimme CLI tools en vergaande automatiseringen die de workflow flink verbeteren, én een uitgebreid Service Panel om wijzigingen met 1 klik door te voeren. Er staat bovendien een uitgebreide API tot je beschikking. Alles om het leven van developers aangenamer te maken!

Flexibele contracten

Bij e-commerce heb je te maken met pieken en rustigere tijden. Soms heb je een paar dagen wat extra capaciteit nodig en daarna weer minder. Wij vinden dus dat ook je hostingruimte flexibel moet zijn. Je kunt daarom 24/7 zelf realtime up- of downgraden, en je hostingkosten worden per dag berekend. Zonder kleine lettertjes.

Waarom Magento specialisten voor Hypernode hosting kiezen

"One simply cannot go wrong. If you run Magento, there is nothing to think about and no better option. Go for Hypernode."

Kamal Uppal

Founder of Magento shop altimus.ae, Dubai

Hypernode biedt een divers aanbod van managed hosting pakketten

Kies een cloud provider en selecteer het pakket dat het best bij je wensen past

Dit zijn al onze pakketten bekijk populaire pakketten
 • pakket CPU's SSD storage Data transfer RAM Redis Cache prijs incl. datacenter kosten
 • ${plan.name}
  ${plan.informationText}
  features
  CPU's ${plan.cpu}
  SSD storage ${plan.ssd}
  Data transfer ${plan.dt}
  RAM ${plan.ram}
  Redis Cache ${plan.cache}
  ${plan.price.month} / ma prijs incl. datacenter kosten
  bestel nu bestel nu
  ${plan.price.day} / dag prijs incl. datacenter kosten
  bestel nu bestel nu

Hulp nodig met je Magento installatie?

We hebben nauw contact met meer dan 200 development partijen die je kunnen helpen met het opstarten en optimaliseren van je Magento avontuur. We zoeken graag met je mee naar een perfecte match."