Byte, een klasse apart

Bij Byte is hosting meer dan een parkeerplek
voor data. Wij leveren hosting die websites helpt
groeien. Byte geldt als een van de meest innovatieve
spelers op dit terrein. Onze Clustertechnologie en
Magento hosting oogsten veel lof en –belangrijker nog–
prachtige, meetbare resultaten voor onze klanten.

Kernwaarden

Vanuit het veld krijgen we veel erkenning voor onze vooruitstrevende hostingtechnieken en opvallende service. We zijn er trots op dat deze kernwaarden nog steeds als een huis overeind staan. Tegelijkertijd is het een vanzelfsprekendheid. Het is ons DNA.

We zitten in een voortdurend proces van doorontwikkeling. Iedere week rollen er weer verbeteringen uit. Onze hostingtechniek onderscheidt zich inmiddels dusdanig van traditionele hosting, dat je het met recht een klasse apart mag noemen.

Hetzelfde geldt voor onze veelgeprezen klantenservice. Byte staat bekend om haar snelle, professionele en oprecht vriendelijke support. Bij ons geen gekke keuzemenu’s en hindernissen, maar direct aan de lijn met een kundig en vrolijk gestemd menswezen. 

Kernwaarden

Magento Technology Partner

Als de eerste en enige hostingprovider in de Benelux zijn we door Magento bekroond met de titel Magento Technology Partner. We hebben deze titel te danken aan ons vooruitstrevende Magento platform Hypernode, en aan onze bijdrage aan de community met de securitytool MageReport.com. Het levert ons een nauwe samenwerking met Magento op, waar onze klanten enorm van profiteren.

Travis Eiland, Senior Manager Cloud and Hosting bij Magento:
“Magento chose Byte as a Select Technology Partner because of their proven track record in driving innovation for the industry. Byte has been in a significant player in ensuring the security of our Magento ecosystem, and we are pleased to have them on board.”

Magento Technology Partner

Samen sterker

Byte maakt sinds juli 2016 deel uit van Intelligent, een bedrijvengroep waar ook bekende hostingmerken als Sentia en Combell (België) deel van uit maken. Intern ook wel 'de familie van Mega Awesome Hosters'. Met de brede verscheidenheid aan merken biedt Intelligent oplossingen voor zowel de MKB-tak als voor Large Enterprises. De samenwerking met onze zusjes zorgt ervoor dat we met 335 extra collega's kunnen sparren over dienstverlening en innovatie. En daardoor verbeteren we onszelf telkens weer!

Samen sterker

ISO 27001:2013

 

Byte is in het bezit van het ISO 27001:2013 certificaat. Dit betekent dat onze processen en procedures op het gebied van informatiebeveiliging zeer strak in elkaar zitten. In normale mensentaal: wij gaan uitermate veilig met jouw data en gegevens om en we hebben een strak beleid om dit ook op lange termijn te waarborgen. Lees meer over ISO 27001:2013 certificaat

ISO 27001:2013

Hypernode certificering

Maar liefst 65% van de grotere Nederlandse Magento agencies werkt met het door Byte ontwikkelde Magento platform Hypernode. Omdat wij nauw samenwerken met deze partijen hebben wij een goed beeld van de best practices op het gebied van Magento development. Of beter verwoord: wat ervoor nodig is om optimale kwaliteit en blije klanten (webwinkeliers) te hebben. Met deze learnings kunnen we de beste Magento agencies aanwijzen. De partijen die daar naar op weg zijn helpen we verder door onze kennis te delen.

Bekijk de Hypernode Certified Agencies

Hypernode certificering

Sponsoring

Byte maakt bewust keuzes om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Als onderdeel daarvan sponsoren we al sinds jaar en dag een groot aantal initiatieven van goede doelen.

Byte sponsort voornamelijk projecten waarvan we geloven dat ze een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Denk daarbij aan projecten die te maken hebben met onderwijs, ontwikkeling, milieu- en natuurbehoud maar ook open source. Dit doen we o.a. door ze te voorzien van hostingruimte en domeinnamen.

Meer over sponsoring

Sponsoring

Kennishub

Byte werkt nauw en graag samen met developers. Het zijn onze partners. We delen kennis via de Kennisbank (een aanrader) en ons blog, maar helemaal blij worden we van de workshops, brainstorms en borrels hier op het hoofdkwartier. Door nauw met ze in contact te blijven weten we precies wat er speelt in de markt en kunnen we hier op inspringen. Dit zorgt ervoor dat we altijd net een stapje voorlopen op onze competitie.

Kennishub

MVO

We proberen een steentje bij te dragen aan een betere wereld door middel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Zo sponsoren we goede doelen met gratis hosting en steunen we Byte medewerkers die vrijwilligerswerk verrichten. We leveren al jaren Groene Hosting door groene stroom en we maken ons hard om onze gezamelijke CO2 uitstoot te compenseren.

Lees meer over MVO

MVO