Ervaringen van klanten
en partners

Inmiddels host Byte al 15
jaar websites. Van kleine start-ups
tot grote multinationals. Hier
vind je hun ervaringen

Zeer tevreden met de snelle en behulpzame support van dit bedrijf! Vragen worden snel en duidelijk beantwoord en men is niet te beroerd om een stapje extra te doen. Super!

Altijd professioneel en snel in de afhandeling van vragen, uitstekend bereikbaar en coulant bij problemen. Unieke producten en kennis voor met name het hosten van een aantal open-source pakketten. Draagt met Hypernode en MageReport ook actief bij aan Magento platform, en is ook goed benaderbaar via GitHub en Uservoice.

Joram van den Boezem
Webdeveloper 

aceandtate.nl
Magento Hosting

Ik host al jarenlang bij Byte. Altijd een perfecte uptime, snelle website en vriendelijke en deskundige hulp. Als ik een website voor een klant moet hosten dan doe ik dat alleen bij Byte. Dan weet ik zeker dat ik me niet druk hoef te maken over eventuele problemen met de hosting. Kortom, super tevreden!

Alwin
Webdesigner & fotograaf

www.optiion.nl
Webhosting

- goede communicatieve skills
- willingness to support
- technische skills goed

Wij mogen al bijna 6 jaar profiteren van Byte. Op een willekeurige dag werden wij door ze opgebeld of wij geen zin hadden in zorgeloze hosting. Onze eerste reactie was "ja het zal wel", maar binnen een hele korte tijd zagen we al de kracht van Byte. Een zeer uitgebreid admin panel, behulpzame support, waardevolle kennissessies en steeds betere hosting pakketten, afgestemd op de behoefte van nu. Wil je dus zo veel mogelijk focus op productiviteit en af en toe vergeten dat er nog zoiets bestaat als hosting? Kies dan voor Byte.

Peter Esser
Software Architect

www.procademy.nl
Magento Hosting
Webhosting

Mijn ervaring met Byte is zeer positief. Wij hebben meerdere malen contact gehad met het support team voor diverse oplossingen. Er wordt altijd snel en inhoudelijk goed gereageerd. Zij hebben een uitgebreide kennisbank ter ondersteuning van eigen producten en dat werkt heel fijn. De hostingpakketten die zij aanbieden zijn niet goedkoop maar je krijgt absoluut waar voor dat geld! Zij leveren premium oplossingen met premium ondersteuning.

Dmitry Bobylev
Commercieel directeur

www.lumz.nl
Magento Hosting
Webhosting

Al jarenlang een zeer tevreden klant bij Byte, mede doordat ik altijd terug kan vallen op de uitgebreide kennis over o.a. optimalisatie en gebruik van Magento en Joomla.

Remco Bouwens
Website ontwikkelaar

www.gewoon-webdesign.nl
Magento Hosting
Webhosting

Na onze eerste kennismaking op de beurs in Utrecht waren we meteen verkocht en zijn we overgestapt. Byte host voor ons de Magento webshop voor alweer ruim 5 jaar en de service is gewoon top! Lekker direct en geen bullshit eromheen. Byte is gewoon een perfecte plek om een Magento site te hosten, ze hebben extra Magento opties in hun control panel waarmee je jouw Magento site kunt opschonen, back-ups downloaden en met 1 vinger ‘cron tasks’ aanzetten wat vitaal is voor Magento 1.9.x en nog veel meer. Ik krijg altijd een melding van de laatste bugs en een goede beschrijving wat ik moet doen. Ook levert Byte alle handleidingen en tutorials om beter met Magento overweg te kunnen, zeer handig en waardevol. Zo ook hun FAQ pagina, het lijkt bijna een handleiding, gewoon super waardevol om te raadplegen. Over de jaren heen al door verschillende medewerkers geholpen en stuk voor stuk allemaal gewoon deskundig, direct en professioneel (ik wil hier een paar namen noemen: Michael Maas, Flip Hess, thx boys!). Als je nog een goed hosting bedrijf zoekt, stop met zoeken en pak Byte!!!

Vaida van de Vlekkert
Webdev

www.telecomhunter.nl
Magento Hosting
Webhosting

Problemen met Joomla installatie werden prima begeleid en snel opgelost. 5 sterren voor Byte.

Jan van Dongen
Eigenaar

www.studio-omega.nl
Webhosting

Probleem ontstaan door foutje van onze externe adviseur werd meteen - binnen 10 minuten - opgelost en volledig naar tevredenheid afgehandeld, inclusief contractaanpassing! Ik heb deze accuratesse elders nog niet mee mogen maken. Helemaal super!

Bart Marcelis
Webmaster & facilitaire zaken

www.woonwenz.nl
Webhosting

The team at Byte have not only provided a very secure and capable platform with the Hypernode, but they have also been a pleasure to deal with - I've never before been able to phone a hosting company whenever I have an issue, but they have also listened and made changes to the Hypernode configuration that benefits us as well as all their other clients. Brilliant.

Nick
eCommerce Product Manager

www.davidnieper.co.uk
Magento Hosting