Partner-
programma

Hypernode is voor e-commerce bureaus ontworpen. Dankzij nauw en persoonlijk contact met meer dan 100 bureaus weten we wat er bij hen speelt en hoe wij ons product nog beter kunnen laten aansluiten bij hun wensen.

Word partner

Partnerprogramma

Hypernode is voor e-commerce bureaus ontworpen. Dankzij nauw en persoonlijk contact met meer dan 100 bureaus weten we wat er bij hen speelt en hoe wij ons product nog beter kunnen laten aansluiten bij hun wensen.

Wij helpen je in het sales en onboarding traject

Wij bieden benchmarks, beheerde migraties en security en performance rapportages. En we stellen je graag voor aan de perfecte lead.

Terugkerende provisie

Wij bieden bureaus een progressieve terugkerende provisie. Hoe meer klanten, hoe meer je terug krijgt.

Samen ben je slimmer

Wij onderhouden intensief contact met jou, zodat Hypernode zich ontwikkelt zoals jij wilt en verwacht.

Hypernode: samen ontwikkeld

Geef ons feedback en we bepalen samen met jou de roadmap van Hypernode. Wij werken continu aan tools en features, zodat jij profiteert van optimale efficiency en performance.

Je eigen accountmanager

Jouw eigen accountmanager zorgt samen met de 15 fanatieke supportengineers voor klantgeluk. Je zult niet de eerste zijn die elk jaar een keer met de hele club uit eten gaat.

Bespaar je development team veel tijd

Verspil geen ondeclareerbare tijd aan geestdodende klusjes. Maak vooral gebruik van onze geautomatiseerde functionaliteiten, zoals onze image optimizer, malware scanner en automatische controles op verouderde software.

Alles wat je nodig hebt voor OTAP

Ontwikkel lokaal met Docker of gebruik voor tests en acceptatie onze testomgevingen en/of speciale development Hypernodes.

Maak je werk zichtbaar voor je klanten

Maak de performanceverbeteringen waaraan je werkt zichtbaar met tools als New Relic, Blackfire, MageReport Premium en benchmarks.

Uitgebreide securitymaatregelen

Wij beheren niet alleen je hostingomgeving, maar wij nemen je developers ook een groot deel van de security werk uit handen. Bijvoorbeeld het blokkeren van ongewenste bots, signalering van verdachte processen, bescherming tegen brute force aanvallen en het controleren op kwetsbaarheden in extensies. Laat het maar aan ons over!

Zorgeloos beheer van al je klanten

We hebben het voor je accountmanagers kinderlijk eenvoudig gemaakt om je klanten te beheren door ze onder één account te groeperen. Instellingen, waaronder PHP, zijn in een handomdraai te beheren in je Service Panel. Op je MageReport dashboard kun je ook in één oogopslag zien welke shops aandacht nodig hebben vanwege security issues, een schijf die overvol raakt of de instellingen in Magento die toch beter kunnen.

Ga voor Hypernode certificering

Een lijst van gekwalificeerde Magento bureaus waar we apetrots op zijn

Het keurmerk Hypernode Certified Magento Agency wordt uitgereikt aan Magento bureaus van topklasse. Deze bureaus hebben hun expertise op het gebied van Magento en Hypernode bewezen. Alle gecertificeerde bureaus worden regelmatig geëvalueerd, met een focus op development practices en op de kwaliteit van hun opgeleverde Magento shops.

Wat anderen over ons zeggen

Dit is waarom we fans over heel de wereld hebben

"Het zijn de vooraf geïnstalleerde tools, geoptimaliseerde configs en hoogstaande technologieën die dagelijks het verschil maken. "

Robin van Raan

Technologie manager

"Hypernode is een zeer stabiel en betrouwbaar cloud hosting platform"

Peter Jaap Blaakmeer

Founder & CTO

"Het feit dat je Hypernode per dag betaalt is een groot voordeel"

Piet Santy

Project Manager

"Hypernode is goed uitgedacht en het support team is vriendelijk en zeer capabel."

Tjitte Folkertsma

Co-founder & COO

Word een Hypernode Partner

Benieuwd naar Hypernode? Probeer het uit!

Test 30 dagen gratis en vrijblijvend ons geavanceerde Magento platform. Ontdek unieke features als MageReport Premium, de Hypernode Image Optimizer en onze Malware scanner. Inclusief Varnish, Redis en 62 GB web & databaseruimte