Altijd voorop door techniek

Byte is ervaren en vooruitstrevend. Voor jou resulteert dit in top-of-the-bill hostingplatforms waarvan je direct de vruchten plukt. Met de beste tools aan je vingertoppen kun je het optimale uit je sites halen. Sluit je aan bij Byte, en loop met ons mee voorop in techniek.

Word partner van Byte

Unieke technologie die het succes van je Magento shop vergroot.

Je profiteert automatisch van de beste technologieën die Byte in 18 jaar heeft ontwikkeld. We hebben een uniek Magento Cloud Platform voor waarmee we jou continu verzekeren van het beste van het beste.


200+ optimalisaties voor Magento
Ons Magento Cloud Platform: Hypernode, draait op een virtuele en geïsoleerde hostingruimte. Deze is op meer dan 200 punten volledig geoptimaliseerd voor Magento. Door de geautomatiseerde teststraat past het platform zich razendsnel aan. Hierdoor is je Magento webshop significant minder kwetsbaar voor veiligheidslekken en kunnen we supersnel nieuwe features uitrollen.

Unieke technologie die het succes van je Magento shop vergroot.

Het Hypernode platform is niet alleen volledig voor Magento geoptimaliseerd, je hebt ook directe toegang tot unieke tools die specifiek voor Magento ontwikkeld zijn.

Tools die jou een voorsprong geven

Zonder het juiste gereedschap is het optimaliseren van sites niet altijd even makkelijk: je merkt wel dat de site traag reageert, maar weet niet precies waar het aan ligt. Via Byte’s Service Panel krijg je direct toegang tot het beste gereedschap dat er op de markt te krijgen is. Met tools als New Relic en MageReport Premium krijg je niet alleen meer inzicht in bottlenecks en veiligheidslekken, maar zie je ook concreet hoe je ze oplost. Zo bespaar je tijd en verhoog je de kwaliteit van je sites.

De beslissing welke tools we integreren in ons platform maken we niet alleen. Door een nauwe samenwerking met agencies onstaat er niet alleen een duidelijk beeld van veelvoorkomende problemen, maar ook van veelvoorkomende oplossingen. We horen uit eerste hand wat werkt en niet werkt. De beste tools en features uit de markt adopteren we en maken we voor iedereen toegankelijk. Varnish is zo’n voorbeeld. Deze slimme cachingmethode zorgt in de meeste gevallen voor een halvering van de laadtijd van je site en is bij ons standaard voorgeïnstalleerd op de server. Je kunt dus direct aan de slag met configureren.

Tools die jou een voorsprong geven

Via ons Service Panel heb je directe toegang tot
handige tools, zoals New Relic.

MageReport.com als wondermiddel voor Magento agencies

“Ik verlies het overzicht van welke veiligheidspatches al zijn doorgevoerd bij de shops onder mijn beheer.” Een opmerking die we regelmatig hoorden tijdens gesprekken met verschillende Magento agencies. Door gebrek aan een goede oplossing staken we zelf de handen uit de mouwen. We ontwikkelden het publieke MageReport.com met allerlei security checks en breiden deze uit tot MageReport Premium voor onze eigen partners. Eén overzicht van de state of security en performance voor alle shops onder jouw beheer. Inclusief alertingfunctie. Een tijdsbesparend wondermiddel voor Magento agencies, voortgekomen uit een luisterend oor.

Magereport.com bleef niet onopgemerkt binnen het hoofdkwartier van Magento. We werken nauw samen met de e-commerce reus, die bij de release van een nieuwe patch al automatisch verwijst naar MageReport.com.

MageReport.com als wondermiddel voor Magento agencies

MageReport is door Byte ontwikkeld op basis van
input van onze partners.

"Voor Abovo is hosting geen core business, maar goede hosting is wél van essentieel belang voor de webshops die wij ontwikkelen en de mediacampagnes van onze klanten. Gegarandeerde uptime, meegroeien met de vraag aan capaciteit en actuele kennis van hostingzaken zijn hierbij onontbeerlijk. Daar heb je gewoon een professionele specialist voor nodig, en die partner hebben we gevonden in Byte."

Jimmy van Dok
Manager ICT & Innovatie

Ontdek ook de andere voordelen van het Byte partnerschap

Altijd voorop door techniek

Byte helpt je onderneming te groeien

Een betere service voor jouw klanten

Werk slimmer en efficienter

Nooit meer zorgen om hosting

Bij Byte ben je geen nummer

Sluit aan bij de kopgroep. Word partner van Byte.

Neem contact op