Bij Byte ben je geen nummer

Partnerschap met Byte betekent dat we regelmatig persoonlijk contact hebben. Uiteraard helpen onze leuke nerds van support je graag bij problemen. En we zoeken ook contact met jou, om je bijvoorbeeld te adviseren of om input voor verbeteringen te vragen.

Word partner van Byte

Altijd échte support

Veel bedrijven claimen het, wij leveren het ook echt. Bij ons is de supportafdeling niet 'de receptioniste die alle binnenkomende telefoontjes afhandelt', maar een flink team leuke, slimme nerds die van de hoed en de rand weten. En ook echt de tijd voor je nemen.

Soms gaan we zelfs nog een stapje verder. Heb je één of meerdere grote of complexe sites in je klantenbestand? Dan krijg je zelfs een eigen accountmanager van ons. Deze hostingveteranen houden wel van een uitdaging en denken (pro)actief mee over technische oplossingen.

Altijd échte support

Echte support. Zowel via telefoon, e-mail als face-to-face.

Betrokken bij jouw succes

Uiteindelijk zijn we beiden afhankelijk van jouw succes. Het is dan ook in ons beider belang om dat succes te vergroten. We zien onszelf daarom het liefst als partner in plaats van leverancier.

Dit houdt concreet in dat we actief betrokken zijn bij de prestaties van je sites. Worden je shops bijvoorbeeld relatief vaak bezocht door bots? Dan stellen we je daar van op de hoogte en geven je concrete tips voor hoe je dat kunt oplossen.

Andersom zullen we je ook vragen hoe wij onze hosting, tools en service kunnen verbeteren. Veel van onze zelfontwikkelde tools zijn tot stand gekomen uit de ideeën van onze partners. Als jullie er baat bij hebben, dan snijdt dat mes aan twee kanten.

Betrokken bij jouw succes

We houden de performance van je sites in de gaten en stellen je op de hoogte als het mis gaat.

"Byte is een ontspannen club met een professionele aanpak. De producten zijn goed doordacht en de support is vriendelijk en bekwaam. MediaCT <3 Byte! "

Tjitte Folkertsma
CTO MediaCT

Ontdek ook de andere voordelen van het Byte partnerschap

Altijd voorop door techniek

Byte helpt je onderneming te groeien

Een betere service voor jouw klanten

Werk slimmer en efficienter

Nooit meer zorgen om hosting

Bij Byte ben je geen nummer

Sluit aan bij de kopgroep. Word partner van Byte.

Neem contact op