Byte helpt jouw onderneming groeien

Byte zorgt dat jij je kan focussen op je core business en je geen zorgen meer hoeft te maken over hosting. We verwijzen leads naar je door en dankzij ons partnermodel verdien je zelf ook aan de hosting van je klanten.

Word partner van Byte

Focus op je core business

Schoenmaker blijf bij je leest. Bij ons betekent managed hosting dat we je ontzorgen. Geen gedoe met moeilijke installaties, veiligheidsupdates of verhuizingen als je uit je hostingruimte groeit. En SSL? Wij verzorgen het volledige traject, van aanvraag tot implementatie tot verlenging. Zo kan jij gewoon doen waar je goed in bent zonder je kostbare tijd in hosting te stoppen.

Sterker nog: je bespaart jezelf tijd door onze managed aanpak. Zo kun jij met één account al de sites van je klanten beheren in ons gebruiksvriendelijke Service Panel. Als we back-ups voor je maken, kan je die hier zelf benaderen. Je beheert er de SSH keys van je medewerkers en met toegang tot New Relic en MageReport Premium wordt het optimaliseren van je sites kinderspel.

Focus op je core business

Ook SSL is bij ons ‘Fully Managed'. Wij verzorgen het volledige traject, van aanvraag tot implementatie tot verlenging.

Leads via Byte

De telefoon gaat. Het is de eigenaar van een snel groeiende webwinkel die zijn eigen succes niet meer helemaal kan bijbenen. Of wij nog een betrouwbare partij met veel Magento ervaring kennen. Liefst ook op mobiel. En als het even kan in de buurt van Amersfoort.

Dit soort telefoontjes krijgen we dagelijks. Veel eigenaren van websites benaderen ons als het gaat om het vinden van een geschikte implementatiepartner en dat is best logisch: we kennen er een boel. Om eigenaar en agency bij elkaar te brengen, hebben we daarom de partnerpagina. Jij geeft aan waar je goed in bent, en de potentiële klant geeft aan wat de wensen zijn. Zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar en ontstaat er voor jou een relevant nieuw verkoopkanaal.

Dat is niet de enige manier om op te vallen bij potentiële klanten: heb je een interessante business case? Op ons goed gelezen Byte blog laten we partners regelmatig aan het woord. Zo zetten we hun werk met nieuwe technieken als Varnish in de spotlights, en vertellen we graag dat de eerste officiële Magento 2.0 showcase door een partner is gebouwd.

Leads via Byte

Op byte.nl/partners kunnen website-eigenaren door middel van filters snel de perfecte implementatiepartner vinden.

Verdien aan hosting

Als je als partner regelmatig nieuwe klanten onderbrengt kun je rekenen op een nette korting op onze pakketten. Of je die korting aan je klanten doorberekend is aan jou. Daarnaast is de hosting van je eigen site bij ons gratis.

Daarnaast begrijpen we dat voor veel van je klanten hosting oninteressant is, een beetje vergelijkbaar met een internetabonnement of energievoorziening. Ondanks dat hosting een groot effect heeft op het succes van een site, kan het lastig te verkopen zijn. Daar helpen we je dus graag bij. Onder andere met duidelijke brochures, whitepapers, informatiesheets en advies op maat.

Verdien aan hosting

Als je als partner regelmatig nieuwe klanten onderbrengt, kun je rekenen op een nette korting op onze pakketten.

"Byte is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen, jullie gaan niet stilstaan en achterover leunen. Daar worden wij blij van."

Daniel Hukkelhoven
Oprichter Made By Mouses

Ontdek ook de andere voordelen van het Byte partnerschap

Altijd voorop door techniek

Byte helpt je onderneming te groeien

Een betere service voor jouw klanten

Werk slimmer en efficienter

Nooit meer zorgen om hosting

Bij Byte ben je geen nummer

Sluit aan bij de kopgroep. Word partner van Byte.

Word partner van Byte