Een betere service voor jouw klanten

Met beter inzicht in de sites die je beheert, en hoe deze ervoor staan, krijg je de kans om pro-actief verbeteringen voor te stellen aan je klant. We bieden je tools die je dit inzicht geven. Ook informeren we je over kritieke updates en veiligheidslekken, zodat je direct in actie kunt komen.

Word partner van Byte

Meer inzicht voor je klanten

Jij wilt je klanten de beste service leveren. Wij helpen je daar graag bij. Naast tools om je sites te optimaliseren helpen we je ook bij het inzichtelijk maken van kansen.

Zo kun je met onze VarnishSpeedTest gemakkelijk je klant laten zien hoe de implementatie van Varnish de website kan verbeteren. Ook met MageReport Premium kun je jouw klant in één oogopslag laten zien hoe zijn of haar Magento shop er voor staat op gebied van veiligheid, snelheid en stabiliteit. Is er een veiligheidslek nog niet gepatched? Dan kun je laten zien wat daar mogelijk de consequenties van zijn, en waarom het dus belangrijk is dat jij er tijd in steekt.

Meer inzicht voor je klanten

Met MageReport kun je je klanten laten zien welke veiligheidslekken er gepatched moeten worden en waarom dat belangrijk is.

Meer inzicht voor je klanten

Jij wilt je klanten de beste service leveren. Wij helpen je daar graag bij. Naast tools om je sites te optimaliseren helpen we je ook bij het inzichtelijk maken van kansen voor de websites onder je beheer.

Zo kun je met onze varnishsspeedtest gemakkelijk je klanten laten zien hoe de implementatie van Varnish hun website kan verbeteren. Ook met MageReport Premium kun je jouw klant in één oogopslag laten zien hoe zijn of haar Magento shop er voor staat op gebied van veiligheid, snelheid en stabiliteit. Is er een veiligheidslek nog niet gepatched? Dan kun je laten zien wat daar mogelijk de consequenties van zijn, en waarom het dus belangrijk is dat jij er tijd in steekt.

Meer inzicht voor je klanten

Met MageReport kun je je klanten laten zien welke veiligheidslekken er gepatched moeten worden en waarom dat belangrijk is.

Houd je klanten beter geïnformeerd

We monitoren, verbeteren en updaten onze hostingplatforms continu om je de beste hosting te kunnen leveren. In vrijwel alle gevallen merk je daar niks van: je sites blijven gewoon bereikbaar, snel en veilig. Mocht het zo zijn dat een wijziging aan ons platform toch een impact heeft op je sites (bijvoorbeeld bij een update van de PHP versie), dan stellen we je ruim van te voren op de hoogte.

Is de wijziging ook relevant voor je klant? Dan sturen we je direct een kant-en-klare tekst (in normale mensentaal) die je zo kunt doorsturen. Dat scheelt jou weer tijd. Ook in het geval van kritieke veiligheidslekken in software die veel van onze klanten gebruiken nemen we actief contact op. Dit kan jij dan weer gebruiken om jouw klanten proactief te informeren.

Houd je klanten beter geïnformeerd

Is een wijziging aan ons platform ook relevant voor je klant? Dan sturen we je per mail een kant-en-klare tekst die je zo door kunt sturen.

Maak je klanten succesvoller

Succesvolle sites zorgen voor tevreden klanten. En dat succes straalt weer op jou als bouwer af. Naast een strakke code-base is de hosting van de site een belangrijke factor voor succes. Als de hostingomgeving niet snel genoeg is klikken bezoekers door naar de concurrent. Om er zeker van te zijn dat sites maximaal presteren staan ze bij Byte niet alleen op een geoptimaliseerde hostingomgeving, maar krijg je ook tools waarmee je problemen op applicatie-niveau kunt opsporen en oplossen.

De laadtijd van een website heeft directe invloed op de Google-ranking en de kosten voor Adwords. En een toppositie in Google kan het aantal bezoekers exponentieel doen toenemen. Samen met het feit dat snelle websites beter converteren betekent dit dus dubbele winst voor jou en je klanten.

Maak je klanten succesvoller

De kwaliteit van hosting heeft een directe impact op conversie.

"Byte is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen, jullie gaan niet stilstaan en achterover leunen. Daar worden wij blij van."

Daniel Hukkelhoven
Oprichter Made By Mouses

Ontdek ook de andere voordelen van het Byte partnerschap

Altijd voorop door techniek

Byte helpt je onderneming te groeien

Een betere service voor jouw klanten

Werk slimmer en efficienter

Nooit meer zorgen om hosting

Bij Byte ben je geen nummer

Sluit aan bij de kopgroep. Word partner van Byte.

Word partner van Byte