Geen zorgen om hosting

Jij bouwt fantastische websites, wij doen de rest. Voor jou dus geen gedoe met serverconfiguraties, installaties, onderhoud, monitoring etc. Zo houd je meer tijd over om te doen waar je goed in bent.

Word partner van Byte

Zorgeloos dankzij managed hosting

De meeste agencies besteden hun tijd liever niet aan hosting. Bij Byte is je hosting fully managed. Dat betekent dat wij de hosting volledig voor onze rekening nemen. Voor jou dus geen gedoe met serverconfiguraties, installaties, onderhoud, monitoring etc. Zo houd je meer tijd over om te doen waar je goed in bent.

Ook handig: onze verhuisservice voor websites en Magento shops. Heb sites of shops die je naar Byte zou willen verhuizen, maar zie je er tegen op? Geen zorgen. Ons verhuisteam helpt je er graag bij, of het er nou één of 30 zijn.

Zorgeloos dankzij managed hosting

Zie je op tegen de verhuizing naar Byte? Zelfs die regelen we voor je.

Altijd een passend pakket

Of het nu gaat om een nieuwe site of een site die al duizenden bezoekers per dag bedient, bij Byte heb je ruime keuze uit pakketten die afgestemd zijn op de diverse groeistadia van een site.

Bij veel hosters zie je dat een groter pakket betekent dat je simpelweg meer diskruimte, geheugen en rekenkracht krijgt. Maar bij het groeien van een site verandert er meer: hoe afhankelijker je van je site wordt, hoe belangrijker prestaties en betrouwbaarheid zijn. Bij drukke webshops kan één minuut downtime gelijk staan aan 50 gemiste orders. En hoe vaak lees je niet dat shops totaal overvallen worden door bezoekerspieken?

Bij Byte krijg je daarom niet alleen meer resources, maar ook toegang tot tools en diensten die de prestaties van je site verbeteren. Denk aan cachingtechnieken en analysetools. Ook op serviceniveau groei je. Zo bieden we een 24/7 noodhulpdienst die je klant altijd in mag schakelen als de site buiten jouw kantoortijden onverhoopt kapot gaat.

Groei je uit je pakket? Of gaat het even minder? Je kan via het Service Panel moeiteloos wisselen tussen pakketten.

Altijd een passend pakket

Altijd een pakket op maat, en makkelijk overstappen als je groeit of als je even minder nodig hebt.

Altijd up-to-date en bewezen betrouwbaar

Om je sites in alle gevallen bereikbaar, snel en veilig te houden, gebruiken we voor elke server met dezelfde functie een identieke configuratie. Het grote voordeel hiervan is dat we sneller updates en nieuwe features kunnen uitrollen. Werkt het op één server? Dan werkt het overal.

Alle wijzigingen aan het Hypernode platform worden uitvoerig getest in onze automatische teststraat. Op systematische wijze wordt de wijziging van A tot Z doorlopen om inzicht te krijgen in welke impact de update op het systeem heeft. Alle lampen op groen? Dan wordt de update doorgevoerd en is deze dankzij de identieke configuratie direct overal beschikbaar.

In de praktijk betekent dit o.a. dat we razendsnel op veiligheidslekken kunnen reageren. Een voorbeeld daarvan was Heartbleed: een kritieke bug in OpenSSL die het mogelijk maakt betalingsgegevens en andere vertrouwelijke info van veel internetters te kunnen onderscheppen. Het lek was bij ons al binnen 4 uur gedicht op alle servers.

Altijd up-to-date en bewezen betrouwbaar

Updates kunnen dankzij de automatische teststraat razendsnel worden uitgerold.

"We weten wat we aan Byte hebben, en dat is de grootste reden dat we er blij mee zijn. Het werkt gewoon goed. En dat willen we onze klanten ook bieden."

Yannick Röling
B2B consultant Experius

Ontdek ook de andere voordelen van het Byte partnerschap

Altijd voorop door techniek

Byte helpt je onderneming te groeien

Een betere service voor jouw klanten

Werk slimmer en efficienter

Nooit meer zorgen om hosting

Bij Byte ben je geen nummer

Sluit aan bij de kopgroep. Word partner van Byte.

Word partner van Byte