Werk slimmer en efficiënter

Omdat we snappen dat het een verschil is om 1 of 50 sites te beheren, bieden we tools waarmee jij het overzicht houdt over alle sites die je beheert. Zo hoef je niet met trial & error te speuren naar problemen, maar kan je gericht aan de slag.

Neem contact op

Efficiënte oplossingen, specifiek voor agencies

Heb je meerdere shops of sites in je beheer? Dan kan het overzicht houden soms een flinke uitdaging zijn. Ons Service Panel hebben we met deze uitdaging in ons achterhoofd ontworpen, specifiek voor agencies. We maken het beheren van al je sites zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk. Ook wanneer je tientallen sites onderhoudt. Zo kun je vanuit één account al je sites beheren, zonder steeds opnieuw in te hoeven loggen. Je hebt verschillende overzichten tot je beschikking waarmee je bijvoorbeeld de CMS versie van al je sites ziet. En via de SSH Keymanager beheer je eenvoudig welke collega toegang heeft tot welke site.

Ook speciaal voor agencies: ons rollensysteem. Het Service Panel kent per website drie rollen, elk met andere permissies. Zo kan jouw klant bijvoorbeeld wél zelf zijn e-mail instellen en een pakket up- of downgraden, maar geen technische aanpassingen doen.

Efficiënte oplossingen, specifiek voor agencies

Via het Service Panel beheer je al je sites met één account.

Alles wat je nodig hebt om slim te werken

Byte's Service Panel is in concept vergelijkbaar met een volledig ingerichte professionele werkplaats. Alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen is aanwezig en staat op een logische plek. Dat betekent dat we niet alleen je hostingomgeving volledig hebben geoptimaliseerd, maar ook dat je directe toegang hebt tot handige tools die je werk makkelijker maken.

Back-ups terugzetten? Dat kan soms al met één klik. Net als het legen van alle caches. De CMS-versiemonitor vertelt je of je CMS nog up-to-date is, met één klik zit je in het dashboard van New Relic en NeoPI controleert je site op verdachte scripts.

Alles wat je nodig hebt om slim te werken

Met de CMS versiemonitor zie je in één oogopslag of de CMS’en van je sites nog up to date zijn.

Leer van andere slimme agencies

Door onze focus op agencies hebben we een grote groep slimme partners om ons heen verzameld. Van disruptieve start-ups die op the bleeding edge van de technologie lopen tot gevestigde namen met veel ervaring. Tijdens onze partnermeet-ups komen ze bij elkaar en worden veelvoorkomende uitdagingen en oplossingen besproken. Onderwerpen zijn uiteenlopend: van “Wat zet je in een servicecontract en hoe verkoop je dat aan je klant?” tot “hoe kun update-workflows automatiseren”. Op ieder vlak kunnen jullie van elkaar leren, en dat stimuleren wij graag.

Leer van andere slimme agencies

"We weten wat we aan Byte hebben, en dat is de grootste reden dat we er blij mee zijn. Het werkt gewoon goed. En dat willen we onze klanten ook bieden."

Yannick Röling
B2B consultant Experius

Ontdek ook de andere voordelen van het Byte partnerschap

Altijd voorop door techniek

Byte helpt je onderneming te groeien

Een betere service voor jouw klanten

Werk slimmer en efficienter

Nooit meer zorgen om hosting

Bij Byte ben je geen nummer

Sluit aan bij de kopgroep. Word partner van Byte.

Word partner van Byte