Byte introduceert:
Thema Security

Alle ins en outs over de veiligheid van je website

Security, veiligheid, zekerheid ...

Hoe je het ook noemt, een veilige website is van groot belang. Niet alleen voor bezoekers, maar ook voor website- of webshopeigenaren. Wat kan je allemaal doen om hackaanvallen te voorkomen en veiligheidsproblemen op te sporen en op te lossen? En moet je nou én een SSL certificaat én SSH én NeoPI? Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Byte heeft daarom schematisch alles wat jij kan doen en wat je vóór je kan laten doen om jouw site(s) veiliger te maken op een rijtje gezet. Haal je praktische informatie uit de pagina hieronder. Wil je meer weten? Download dan onze whitepaper "Hoe houd je hackers buiten?"

Security, veiligheid, zekerheid ...

The Security Game

The Security Game
Hack SSL Certificaten SSH ipv FTP Slimme wachtwoorden Veilig op vakantie Updates Brute Force Protection Byte NeoPi Sucuri
SSL certificaten

SSL certificaten

Een SSL certificaat is de bekende "HTTPS://" waarmee de gegevens tussen website en bezoekers worden versleuteld. Een SSL versleuteling kan bovendien een boost geven aan je ranking in Google. Meer lezen over wat een SSL certificaat voor je kan doen?

Byte maakt het je extra gemakkelijk om een SSL certificaat te installeren. Ga daarom naar SSL certificaten, Byte regelt het voor je!

MageReport.com

MageReport.com

MageReport.com is een unieke tool, gebouwd door Byte. Door jouw URL in te voeren zie je binnen 30 seconden of je shop kwetsbaar is voor bekende veiligheidslekken, zo ja waarvoor, en hoe je het (stap voor stap) op kunt lossen. Meer weten over deze tool?

MageReport.com test uitsluitend voor Magento webshops. Heb je een Hypernode pakket? Dan staat jouw shop automatisch in deze tool. Als je meerdere Hypernodes hebt biedt het je een handig overzicht voor de veiligheid van al je shops.

Sucuri

Sucuri

Sucuri helpt je te achterhalen of je geblacklist wordt, bijvoorbeeld door Google, en geeft je tips om de veiligheid van je site te verbeteren. Lees (en leer) over deze gave tool:

Sucuri krijg je bij Byte gratis bij alle webhostingpakketten op het clusterplatform (m.u.v Personal Hosting). Bekijk de specificaties en prijzen.

NeoPi

NeoPi

Bang dat een hacker nare bestanden of links op je website heeft geplaatst? NeoPI spoort ze gemakkelijk op zodat jij jouw site schoon kan houden. Hoe? Lees het in deze artikelen:

Ook NeoPI krijg je bij Byte gratis bij alle webhostingpakketten op het clusterplatform (m.u.v Personal Hosting). Bekijk de specificaties en prijzen.

SSH ipv FTP

SSH ipv FTP

Steeds meer partijen werken met SSH (SFTP) in plaats van een FTP client. Logisch, het is een stuk veiliger! Byte heeft daarom haar best gedaan om het werken met SSH zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met deze artikelen helpen we je graag in de richting naar veiligheid:

Byte biedt op alle webhostingpakketten (m.u.v Personal Hosting) gratis toegang tot SSH. Gelijk een trial aanvragen?
Ja ik wil een trial voor webhosting op het clusterplatform
Ja ik wil een trial voor magentohosting op het hypernode platform

Update software en plug-ins

Update software en plug-ins

 

Met een beetje pech weten hackers precies welke fouten er in jouw verouderde CMS zitten die ze kunnen gebruiken om je website binnen te dringen. Het up-to-date houden van je software is daarom erg belangrijk om hackers buiten te houden. Maar hoe doe je dat? Met deze handleidingen helpen we je graag op weg:

 

Brute Force Protection

Brute Force Protection

Een brute force aanval, een aanval waarbij met ‘brute kracht’ wordt ingelogd op jou website. Weten hoe wij je hier tegen beschermen en hoe je zelf jouw CMS beveiligd? Lees het hier:

Hacks

Hacks

Oh nee, je website is gehackt! We begrijpen dat je zo snel mogelijk weer je website op de rails wilt hebben. Maar hoe? We beschrijven de stappen die je dan kunt doorlopen:

Byte achter de schermen

Byte achter de schermen

Byte is continu bezig met het verbeteren en het veilig en stabiel houden van ons platform. Bij ons profiteer je nu eenmaal van managed hosting, zodat jij zorgeloos achterover kan zitten, terwijl je website razendsnel en stabiel blijft draaien. Benieuwd hoe we dat doen? We hebben er een aantal artikelen over geschreven!

Wachtwoorden

Wachtwoorden

Op ontelbaar veel plaatsen wordt om je wachtwoord gevraagd. Onze Jonna vertelt hoe je slim hele veilige wachtwoorden kan gebruiken die je ook nog makkelijk kan onthouden.

Veilig op vakantie

Veilig op vakantie

Vanaf je vakantieadres wijzigingen doorvoeren op je website brengt risico’s met zich mee. Met deze voorzorgsmaatregelen kan ook jij heerlijk genieten van een zorgeloze vakantie!