Meer tijd om vette shit te bouwen met Byte’s cluster hosting.

Hosting die je tijd oplevert in plaats van tijd kost? Probeer het zelf.

al vanaf €10,95 p/m *.

Minder gedoe, meer performance

Hosting met cluster technologie is een revolutionaire sprong voorwaarts. Bij ons staat je site niet op één vast server, maar beweegt hij vrij tussen en binnen groepen van servers. Het effect? Supersnelle hosting waarop je site altijd online is en moeiteloos hoge bezoekerspieken opvangt.

Infographic: Minder gedoe, meer performance

Slimme features die je workflow versnellen

Automatische, historische back-ups - Je hebt niet alleen de meest recente back-up tot je beschikking maar ook tot 3 dagen, 15 dagen of een maand geleden. Daar hoef je niks voor te doen en je kunt ze zelf terugplaatsen. Lekker makkelijk.

Beheer eenvoudig al je sites - Vanuit een overzichtelijk controlepaneel kun je al je site beheren zonder steeds opnieuw in te hoeven loggen. Met de SSH Keymanager kun je makkelijk aangeven wie er toegang heeft tot welke site.

Alle tools die je nodig hebt - Maak van je site een succes met de nieuwste technieken en de handigste tools. Tools als New Relic en WebCeo zijn in één klik beschikbaar en Varnish staat standaard voorgeïnstalleerd op onze servers.

Sander van der Broek
"Onder andere de SSH Keymanager en de geautomatiseerde SSL aanvraag zorgen ervoor dat wij met veel plezier al onze websites bij Byte hosten. Ook de clustertechnologie draagt bij aan een solide basis voor al onze projecten."
Niels van Aken - Technisch directeur 10uur.nl

94 uit 100!  Beoordeling Byte 94 uit 100 op basis van 247 recensies
                       ISPGids.com Webhosters.com Google.com