Alle Byte whitepapers in een handig overzicht

Handig om af te drukken en eens op je gemak door te nemen.

Webhosting: kostenpost of marketinginstrument?

De kwaliteit van de hosting heeft een directe invloed op de conversie van de site, het imago van de organisatie en het voorkomt onnodige kosten. Hiermee is de hosting van een website niet alleen een technische, maar vooral ook een commerciële afweging. We laten je zien waarom, en waar je op moet letten bij het kiezen van een hostingprovider.

Downloaden (.pdf)

Download folder Webhosting: kostenpost of marketinginstrument? | Byte

Hoe houd je hackers buiten?

Het internet is geen veilige plek, sterker nog het is een speeltuin voor kwaadwillenden. En voor die kwaadwillenden valt er veel te halen. Net als in de ‘gewone’ wereld is het dus van belang om je hier tegen te beschermen.
In deze whitepaper leggen we uit waarom het zo belangrijk is om je website te beveiligen, wat de gevolgen van een hack zijn, en wie wat voor je kan doen om hackers buiten de deur te houden.

Downloaden (.pdf)

Download folder Hoe houd je hackers buiten? | Byte

Veiligheid en gemak met SSH Keys

Gebruik jij SSH in je dagelijkse werk? Dan kun je in plaats van inloggen met een wachtwoord, ook jezelf authenticeren door middel van SSH Keys. Deze methode geeft behalve extra veiligheid nog een aantal erg interessante voordelen t.o.v een wachtwoord. In deze whitepaper gaan we in op de techniek van SSH Key authenticatie, de voordelen en de mogelijkheden die het met zich mee brengt.

Downloaden (.pdf)

Download folder Veiligheid en gemak met SSH Keys | Byte

Stop met FTP, kies voor SFTP

Veel gehoord: FTP is onveilig. In deze whitepaper leggen we precies het verschil uit tussen FTP, FTPS en SFTP. We laten je zien waarom SFTP verreweg de veiligste optie is om je data over te versturen. Na het lezen van deze whitepaper hang je je FTP account voorgoed aan de wilgen.

Downloaden (.pdf)

Download folder Stop met FTP, kies voor SFTP | Byte

Mythes over snelheid en wat wél werkt om je site sneller te maken

Snelheid is erg belangrijk voor je vindbaarheid, usability en je omzet/conversie. Maar hoe zorg je dat jouw site net zo snel laadt als de echt succesvolle sites wereldwijd? En wie moet dat voor je regelen?

Downloaden (.pdf)

Download folder Mythes over snelheid en wat wél werkt om je site sneller te maken | Byte